Αναλύουμε ορισμένα κοινά σφάλματα βούρτσισμα

- Mar 03, 2019-

Βουρτσίζετε τα δόντια σας είναι μια-πρέπει να κάνουμε για κάθε μέρα. Αν και μπορεί να φαίνεται απλό, υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που δεν καταβάλλουν αρκετή προσοχή στην καθημερινή ζωή. Οδοντόβουρτσες έχουν προκαλέσει πολλές αρνητικές επιπτώσεις στην στοματική κοιλότητα και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε μια σειρά από στοματικά προβλήματα. Οι ακόλουθοι κατασκευαστές οδοντόβουρτσας Xiaobian για τον καθένα να αναλύσει ορισμένα κοινά σφάλματα βούρτσισμα.

Παρεξήγηση 1: Όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας, χρειάζεται να συνεχίσετε να βουρτσίζετε τα δόντια σας;

Ανάλυση: Πρώτα από όλα, να κατανοήσουν την αιτία της αιμορραγίας δόντι, δόντι αιμορραγία είναι επειδή είναι φλεγμονή των ούλων, τα τριχοειδή τοίχος γίνεται εύθραυστο, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αντισταθούμε κανονική διέγερσης, με αποτέλεσμα την αιμορραγία των δοντιών. Αυτό είναι γενικά ένα σημάδι της περιοδοντικής νόσου. Να συνεχίσει να βουρτσίζετε τα δόντια σας, και να αναπτύξουν τη σωστή μέθοδο του βουρτσίσματος, προκειμένου να βελτιώσουν την κατάσταση των ούλων και να βελτιώσει την αιμορραγία των δοντιών.

Μύθος 2: Μπορεί μια μαλακά μαλλιά οδοντόβουρτσα να καθαρίσει τα δόντια;

Ανάλυση: Εάν η οδοντόβουρτσα είναι πάρα πολύ μαλακό, ενδέχεται να υπάρχει κανένας τρόπος για να το καθαρίσει, αλλά αν οι τρίχες είναι πάρα πολύ σκληρά, εύκολα θα προκαλέσει βλάβες ούλων. Συγκεκριμένα, η επιλογή της σκληρότητας της οδοντόβουρτσας εξαρτάται από ατομικές περιστάσεις. Σε γενικές γραμμές, οι ασθενείς με περιοδοντίτιδα πρέπει να επιλέξετε μια μαλακή οδοντόβουρτσα, το οποίο είναι βολικό για τον καθαρισμό του περιοδοντίου, και εκείνων που δεν έχουν περιοδοντική νόσο μπορεί να επιλέξει μια μέτρια μαλακιά οδοντόβουρτσα.

Παρεξήγηση 3: Υπάρχουν στοματικά έλκη, αλλά όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας, θα νιώσετε πόνο, και εκεί θα είναι η αιμορραγία. Έτσι πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας;

Ανάλυση: Όταν πρόκειται για στοματικά έλκη, αυτό πρέπει να δοθεί περισσότερη προσοχή στην στοματική υγιεινή, επειδή κακή στοματική υγιεινή θα επηρεάσει την επούλωση των ελκών. Συνιστάται να επιλέξετε μια μαλακότερη οδοντόβουρτσα, και να είστε προσεκτικοί να μην αφήσει τις τρίχες που αγγίζουν το έλκος.