Αναλύστε τις τρεις κακές συνήθειες του καθημερινού βουρτσίσματος

- Mar 11, 2019-

Το βούρτσισμα των δοντιών σας κάθε μέρα φαίνεται απλό, αλλά αν δεν το κάνετε σωστά, θα καταστρέψει τα δόντια σας. Δεν πιστεύω? Στη συνέχεια, ο κατασκευαστής βούρτσας θα σας κάνει να δείτε τα παρακάτω 3 σημεία.

1. Βουρτσίστε τα δόντια σας πρώτα: Η οδοντόκρεμα δεν πρέπει να χρησιμοποιεί αφρό για να καθαρίσει τα δόντια, αλλά να στηριχθεί στα καθαριστικά συστατικά μέσα και την τριβή μεταξύ της οδοντόβουρτσας και των δοντιών. Όσο πιο λεπτή είναι η τριβή και όσο μεγαλύτερη είναι η ώρα, τόσο πιο καθαρή είναι η βούρτσα. Οι ειδικοί επεσήμαναν ότι η οδοντόβουρτσα δεν πνίγεται, συμπιέζει την οδοντόπαστα και βουρτσίζει αργά, και σταδιακά παράγει λίγο λεπτό αφρό, τα καθαριστικά συστατικά της οδοντόκρεμας μπορούν να μεγιστοποιηθούν και μετά ξεπλύνετε το στόμα για να τελειώσετε το βούρτσισμα.

2, η οδοντόβουρτσα δεν αλλάζει για μεγάλο χρονικό διάστημα: η οδοντόβουρτσα χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του στόματος, θα συσσωρεύσει βακτήρια μετά από πολύ καιρό, τόσο περισσότερο τα βακτήρια, τόσο περισσότερα βακτήρια. Επαγγελματικές δοκιμές έχουν διαπιστώσει ότι ο αριθμός των βακτηρίων που χρησιμοποιούνται στις οδοντόβουρτσες για έως και 3 εβδομάδες είναι τόσο υψηλό όσο ένα εκατομμύριο, το οποίο είναι ίσο με την ποσότητα των βακτηρίων σε περισσότερα από 9 φλιτζάνια νερό κουνουπιών, το οποίο είναι 80 φορές το περιεχόμενο βακτηρίων από βρώμικο νερό! Επίσης, τα μαλλιά της οδοντόβουρτσας εύκολα παραμορφώνονται μετά από μακροχρόνια χρήση της οδοντόβουρτσας και οι παραμορφωμένες τρίχες οδοντόβουρτσας μπορεί να μαλακώσουν τα ούλα.

3, βούρτσισμα πριονίσματος: Για πολύ καιρό στο παρελθόν, πολλοί άνθρωποι συνηθίζουν να βουρτσίζουν τα δόντια τους οριζόντια, κάτι που δεν είναι επιστημονικό. Επειδή αυτό δεν μπορεί μόνο να βουρτσίζει αποτελεσματικά τα δόντια, αλλά επίσης εύκολα να βλάπτει τα ούλα και τα δόντια, προκαλώντας συρρίκνωση των ούλων και σχηματίζοντας μία εγκάρσια αύλακα με διαφορετικά βάθη στο λαιμό του δοντιού. Συγκεκριμένα, λίγα δόντια που επηρεάζονται περισσότερο από μια οδοντόβουρτσα είναι πιο επιρρεπή σε ελαττώματα, τα οποία συχνά παρατηρούνται σε άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών.

Στην πραγματικότητα, η σωστή μέθοδος βουρτσίσματος είναι μια κάθετη βούρτσα. Τα άνω δόντια βουρτσίζονται από πάνω προς τα κάτω και τα κάτω δόντια βουρτσίζονται από κάτω προς τα πάνω. Το εσωτερικό και το εξωτερικό των δοντιών θα πρέπει να βουρτσίζονται και η επιφάνεια μάσησης των δοντιών θα πρέπει να βουρτσίζεται εμπρός και πίσω. Αυτό όχι μόνο καθαρίζει τα δόντια και τα δόντια, αλλά και μασάει τα ούλα, προάγει την κυκλοφορία του αίματος των ούλων και βελτιώνει την υγεία των δοντιών και των περιοδοντικών ιστών.