Οδοντόβουρτσα άνθρακα από μπαμπού είναι διαφορετική

- Mar 08, 2019-

Οδοντόβουρτσα άνθρακα με μπαμπού ονομάζεται μετά την προσθήκη ξυλάνθρακα μπαμπού στις τρίχες του. Διαφορετικό από το παραδοσιακό χρώμα της οδοντόβουρτσας, καθώς τα ενεργά ιόντα μπαμπού C που εξάγονται από ξυλάνθρακα μπαμπού προστίθενται στις τρίχες, το χρώμα είναι φυσικό μαύρο, το οποίο είναι διακριτικό και γεμάτο προσωπικότητα. Το τμήμα των τριχών της κεφαλής οδοντόβουρτσας είναι κατασκευασμένο από ειδικά επεξεργασμένες ίνες ξυλάνθρακα μπαμπού, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Ποια είναι λοιπόν η διαφορά ανάμεσα σε μια οδοντόβουρτσα με μπαμπού και μια κανονική οδοντόβουρτσα; Οι παρακάτω κατασκευαστές οδοντόβουρτσας θα σας δώσουν μια λεπτομερή κατανόηση:

1. Αφαιρέστε εύκολα την πλάκα: Οι τρίχες περιέχουν ενεργά ιόντα άνθρακα από μπαμπού C, τα οποία μπορούν να απορροφήσουν εύκολα την πλάκα στην επιφάνεια του δοντιού και τα καθαρά και λευκά δόντια. Οι εξαιρετικά λεπτές μαλακές τρίχες μπαμπού με ξυλάνθρακα έχουν μικρότερη διάμετρο από τις συνηθισμένες τρίχες και μπορούν να διεισδύσουν βαθιά μέσα στα κενά που δεν μπορούν να αγγίξουν οι κοινές τρίχες. Οι μαλακές και υπεραπορροφητικές τρίχες μπαμπού άνθρακα προστατεύουν τα ούλα από ζημιές.

2, εξαιρετικά καθαρή ισχύς: μικρή κεφαλή βουρτσίσματος δοντιών, πιο εύκολη επαφή με την επιφάνεια του δοντιού, αύξηση της τριβής, εύκολη βελτίωση της δύναμης καθαρισμού. Σύμφωνα με τη δοκιμή και την επαλήθευση της αρχής: η ικανότητα καθαρισμού της οδοντόβουρτσας από μπαμπού είναι 10 φορές μεγαλύτερη από την κανονική οδοντόβουρτσα.

3, μοναδική υγρασία, αντιβακτηριακή, λευκαντική δύναμη: τρίχα βουρτσίσματος με μπαμπού ξυλάνθρακα σούπερ λεπτή μαλακή τρίχα σε σύγκριση με συνηθισμένες τρίχες, έχει ισχυρότερη υγρασία, αντιβακτηριακή, προσρόφηση, βοηθά να διατηρούνται οι τρίχες ξηρές, μειώνουν τις ευκαιρίες αναπαραγωγής βακτηριδίων. Οι τρίχες περιέχουν επίσης ενεργά ιόντα μπαμπού άνθρακα C, τα οποία μπορούν να απελευθερώσουν αρνητικά ιόντα οξυγόνου και υπέρυθρες ακτίνες, απορροφούν εύκολα την πλάκα στην επιφάνεια του δοντιού και κάνουν τα δόντια υγιέστερα και πιο λευκά.