Η οδοντόβουρτσα των παιδιών πρέπει να επιλέγεται ανάλογα με την ηλικία του παιδιού

- Mar 20, 2019-

Προτείνεται να επιλέξετε μια οδοντόβουρτσα σε σχήμα κύπελλου. Η άκρη της βούρτσας πρέπει να είναι μαλακή και μπορεί να περιβάλλει απολύτως κάθε λευκό δόντι, να βοηθήσει να καθαρίσει τους μεγάλους γομφίους, να εμβαθύνει τα λευκά δόντια μετά τον καθαρισμό και να επιτύχει το στόχο του ενδελεχούς καθαρισμού. Το πλεονέκτημα της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας είναι ότι είναι βολικό και αρκετά ισχυρό για να προσελκύσει μικρό αριθμό παιδιών για να βουρτσίσουν τα δόντια τους. Ωστόσο, η έλλειψη είναι να δοθεί προσοχή σε λειτουργίες και άλλες λειτουργίες. Επομένως, είναι δύσκολο να αποφύγετε τη λύπη για την προεπιλογή. Για παράδειγμα, η κεφαλή της βούρτσας χρησιμοποιείται ευρέως. Η διατομή της οδοντόβουρτσας είναι πολύ μεγάλη και ορισμένα λευκά δόντια ή ραφές δεν μπορούν να βουρτσιστούν. Δεύτερον, οι τρίχες της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας είναι σχετικά σκληρές, πράγμα που μπορεί να βλάψει τα λευκά δόντια και τα ούλα του παιδιού. Οι ανώτεροι εμπειρογνώμονες προτείνουν ότι αν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, είναι καλύτερο να περιμένετε μέχρι το παιδί να είναι λίγο μεγαλύτερο και να το αγοράσετε και τα παιδιά προσχολικής ηλικίας μπορούν ακόμα να προτιμήσουν τις χειροκίνητες οδοντόβουρτσες.

Το προσχολικό στάδιο ηλικίας 5 έως 7 ετών: Αυτή τη στιγμή, τα λευκά δόντια του παιδιού θα εκραγούν το πρώτο μόνιμο δόντι, επειδή αυτό είναι να προσθέσετε λευκά δόντια για να καθαρίσετε.

Τα προσχολικά και τα προσχολικά στάδια είναι τα πιο κρίσιμα στάδια ανάπτυξης των λευκών δοντιών των παιδιών:

Παιδιά ηλικίας 2 έως 4 ετών: Το παιδί είναι στην αρχή της ανάπτυξης λευκών δοντιών, το χαστούκι και το στόμα είναι επίσης μικρά, για πρώτη φορά το βούρτσισμα, προτείνεται να επιλέξετε ένα στενό κεφάλι βούρτσας, αυτή η οδοντόβουρτσα είναι πιο βολική για να εμβαθύνει στο στόμα, η πρόσθετη λαβή είναι παχύτερη Για να είναι εύκολο για τα μικρά παιδιά να τα καταλάβουν.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι η τιμή των ηλεκτρικών οδοντόβουρτσες των παιδιών είναι 5 έως 10 φορές μεγαλύτερη από τις συνήθεις χειροκίνητες οδοντόβουρτσες. Ωστόσο, για να αφήσουν τους ανθρώπους που δεν είναι πρόθυμοι να βουρτσίσουν τα δόντια τους, είναι πρόθυμοι να ολοκληρώσουν το έργο του βουρτσίσματος των δοντιών τους, και πολλοί από αυτούς είναι στην ευχάριστη θέση να τις αγοράσουν. Μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα δεν θα χαθεί σε μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα αν θεωρείται σκόπιμο να χρησιμοποιηθεί μια ακριβής μέθοδος βουρτσίσματος. "Η ίδια η υφή των λευκών δοντιών των παιδιών είναι ηπιότερη." Αν μια γενική οδοντόβουρτσα γενικά προτείνεται να αγοράσει μια ελαφρώς μαλακότερη οδοντόβουρτσα, μπορεί να μειώσει τη βλάβη και να προωθήσει την τσίμπημα.