Επιλέξτε τη σωστή οδοντόβουρτσα και οδοντόπαστα ανάλογα με την ηλικία του παιδιού

- Mar 09, 2019-

Με βάση τη μέθοδο μάθησης του παιδιού για βούρτσισμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή οδοντόβουρτσα και οδοντόπαστα ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Το παιδί αναπτύσσεται και το μέγεθος του στόματος αλλάζει όσο αναπτύσσεται το σώμα. Επομένως, η οδοντόβουρτσα που χρησιμοποιείται σε όλες τις ηλικίες του παιδιού είναι διαφορετική. Επιπλέον, επιλέξτε μια όμορφη οδοντόβουρτσα με βάση την περιέργεια του παιδιού. Σήμερα, ο κατασκευαστής Xiaobian της οδοντόβουρτσας σας διδάσκει πώς να επιλέξετε μια παιδική οδοντόβουρτσα.

Οι οδοντόβουρτσες παιδιών πρέπει να έχουν μικρότερη κεφαλή βούρτσας κατάλληλη για περιστροφή και διαχωρισμό στο στόμα των παιδιών. Ο ιστός των ούλων των παιδιών είναι σχετικά ευαίσθητος και ο βαθμός επιθηλιακής κερατινοποίησης είναι σχετικά χαμηλός. Για να αποφευχθεί το βούρτσισμα του ιστού των ούλων στο στόμα, η βούρτσα της οδοντόβουρτσας του παιδιού πρέπει να είναι μαλακή και ελαστική. Το ύψος του θυσάνου πρέπει να είναι χαμηλότερο για να διευκολύνει το βούρτσισμα των μάγουλων, των αρθρώσεων και της γλώσσας. Επιπλέον, η λαβή επιλέγεται κατάλληλα για να είναι παχύτερη, ώστε το παιδί να μπορεί να το συλλάβει.

Η οδοντόπαστα χωρίζεται σε τρεις τύπους: πολυ-φυσαλίδες, μεσαίες φυσαλίδες και λιγότερο φυσαλίδες. Η ποσότητα του αφρού εξαρτάται από την ποσότητα του σαπουνιού. Η οδοντόπαστα πολλών φυσαλίδων περιέχει περισσότερο από 18% σαπούνι. Το σαπούνι αποσυντίθεται εύκολα στο καυστικό ή εστερικό οξύ στο στοματικό σάλιο, το οποίο όχι μόνο διεγείρει τον στοματικό βλεννογόνο, αλλά καταστρέφει επίσης το ένζυμο στο σάλιο. Επιπλέον, η ποσότητα του σαπουνιού είναι μεγάλη και η δύναμη τριβής μειώνεται αντίστοιχα, επηρεάζοντας έτσι την επίδραση του καθαρισμού των δοντιών. Ως εκ τούτου, οι γονείς δεν πρέπει να επιλέξουν περισσότερο οδοντόπαστα για παιδιά.