Ζεύγος οδοντόβουρτσα χρησιμοποιεί λεπτομέρειες

- Mar 06, 2019-

Όταν η αγάπη δεν είναι μόνο σε αρμονία, αλλά και στη χρήση οδοντόβουρτσων, αν δύο άτομα είναι ζευγαρωμένα ή όχι, θα αντανακλά την οικειότητα και των δύο πλευρών μέσω της καθημερινής χρήσης αντικειμένων, όπως τα ζευγάρια κινητών τηλεφώνων, τα ζευγάρια άλμπουμ, εραστές, ξεκίνησε πρόσφατα ένα σπίτι ζευγάρι, ζευγάρι οδοντόβουρτσες είναι παράγωγα των κοινωνικών υλικών αναγκών. Τα ζευγάρια των οδοντόβουρτσων έχουν επίσης πολλές λεπτομέρειες για να δώσουν προσοχή στους ακόλουθους κατασκευαστές οδοντόβουρτσας για να αναλύσετε μία προς μία:

1, αποφύγετε τη διανομή: Πολλά από τα βακτήρια στην οδοντόβουρτσα προέρχονται από το ανθρώπινο στόμα, γενικά έχουν τη δική τους ασυλία. Ωστόσο, εάν αναμίξετε την οδοντόβουρτσα ή μοιράζεστε μία, είναι εύκολο να προκαλέσετε διασταυρούμενη μόλυνση, ειδικά όταν το στόμα είναι μακρύ ή έχει υποστεί βλάβη εξαιτίας πυρκαγιάς, τυχαίου δαγκώματος κ.λπ., επομένως είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα ειδικό ζευγάρι που είναι πιο προφανές. οδοντόβουρτσα.

2, το μέγεθος της οδοντόβουρτσας για άνδρες και γυναίκες: επειδή το μέγεθος του αρσενικού και θηλυκού στόματος είναι διαφορετικό, το μέγεθος της κατάλληλης οδοντόβουρτσας είναι επίσης διαφορετικό, οπότε είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό διαφορετικής οδοντόβουρτσας μεγέθους κεφαλής βουρτσών, ώστε να μην είναι δύσκολο να περιστραφεί στο στόμα εξαιτίας του μεγέθους είναι παράλογο, αφήνοντας μια καθαρή γωνία. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Οδοντιατρικού Συλλόγου, το μήκος της κεφαλής οδοντόβουρτσας πρέπει να είναι 2,5-3cm, το πλάτος είναι 0,8-1cm, το θηλυκό θα πρέπει να μειώνεται κατάλληλα και η άλλη οδοντόβουρτσα να έχει 2-4 σειρές από τρίχες, 5- 12 δέσμες τριχών ανά σειρά, το εμπρόσθιο άκρο της κεφαλής οδοντόβουρτσας πρέπει να είναι στρογγυλό αμβλύ.

3. Αντικαταστήστε την καινούργια οδοντόβουρτσα εγκαίρως: η οδοντόβουρτσα είναι εύκολο να αναπαραχθεί τα βακτήρια αφού χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο οδοντίατρος συνιστά να αντικαθίστανται νέες οδοντόβουρτσες κάθε τρεις ή τέσσερις μήνες, ειδικά εάν η ανοσία του σώματος είναι κακή και η οδοντόβουρτσα πρέπει να αλλάζεται συχνά για να αποτρέψει τη μόλυνση. Πλύνετε προσεκτικά την οδοντόβουρτσα μετά από κάθε χρήση και αφαιρέστε όσο το δυνατόν περισσότερο την υγρασία. Τοποθετήστε την κεφαλή της βούρτσας σε ένα μέρος όπου υπάρχει ηλιακό φως, έτσι ώστε να είναι στεγνό και αποστειρωμένο.