Είναι το άσπρο λευκό δόντι και η οδοντόβουρτσα;

- Mar 13, 2019-

Η βούρτσα των δοντιών δεν είναι λευκό, όχι απαραίτητα το πρόβλημα της οδοντόβουρτσας και της οδοντόκρεμας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μάθετε γιατί δεν είστε λευκοί, προκειμένου να βρείτε έναν πραγματικά υγιεινό και κατάλληλο τρόπο λεύκανσης.

Υπάρχουν τρεις κύριοι λόγοι για το κιτρίνισμα των δοντιών:

Πρώτον: λεκέδες και ταρτάρια: αυτό προκαλείται από το κάπνισμα, την κατανάλωση τσαγιού ή κακές συνήθειες στοματικής υγιεινής κάθε μέρα.

Δεύτερον: βλάβη φαρμάκων ή τροφίμων: μη αναστρέψιμη βλάβη που προκαλείται από φάρμακα (όπως δόντια τετρακυκλίνης) ή τρόφιμα (όπως οδοντική φθορίωση που προκαλείται από νερό) κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης των δοντιών.

Κάθε τρία: φυσικό δόντι κίτρινο: Αυτό καθορίζεται από το κίτρινο ανθρώπινο γονίδιο. Το γονίδιο καθορίζει ότι τα δόντια του κίτρινου λαού πρέπει να είναι πιο κίτρινα από τα δόντια του λευκού και μαύρου λαού.

Αν είναι αποφασισμένη να είναι η πρώτη αιτία, μπορείτε να πάτε στο νοσοκομείο για υπερηχητικό καθαρισμό. Αυτό είναι το ταχύτερο, αλλά η διαδικασία είναι λίγο οδυνηρή. Αφού πλύνετε τα δόντια σας, τα δόντια σας θα είναι αλλεργικά. Εάν θέλετε να πάρετε ανώδυνη, δεν θέλετε τις αλλεργίες των δοντιών. Ορισμένα προϊόντα στοματικής φροντίδας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απομάκρυνση των λεκέδων, αλλά επειδή η αρχή είναι ότι τα φυτικά συστατικά διαχωρίζουν τους λεκέδες όπως οι λεκέδες των δοντιών, το αποτέλεσμα θα είναι βραδύτερο από το πλύσιμο των δοντιών.

Αν είναι η δεύτερη αιτία του κίτρινου δοντιού, χρησιμοποιήστε αβλαβή επισκευή στοματικής φροντίδας με βάση τα φυτά για να επισκευάσετε τη λεύκανση και να βελτιώσετε το κιτρίνισμα.

Αν είναι ο τρίτος λόγος, συνιστάται να διατηρείτε καλή στοματική υγιεινή και να διατηρείτε υγιή δόντια. Δεν χρειάζεται να θυσιάζετε την υγεία σας για να αλλάξετε αυτό το φυσικό κίτρινο δόντι. Τα λευκά δόντια των αστεριών στην τηλεόραση αντιμετωπίζονται ειδικά οπτικά και δεν πρέπει να παραπλανούνται από διαφημίσεις.

Μια ποικιλία προϊόντων που βασίζονται στην αρχή της χημικής λεύκανσης είναι πολύ επιβλαβή για τα δόντια. Όταν επιλέγετε ένα προϊόν λεύκανσης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε αν αυτά τα χημικά συστατικά είναι ή όχι. Προκειμένου να θυσιάσει τη μακροπρόθεσμη υγεία των δοντιών με αντάλλαγμα μια βραχυπρόθεσμη λεύκανση, δεν αξίζει την απώλεια και πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά. Ως εκ τούτου, δεν έχει σημασία αν τα δόντια είναι λευκά ή όχι, και τα περισσότερα από αυτά έχουν κάτω.