Νέα μέθοδος συντήρησης οδοντόβουρτσας

- Mar 16, 2019-

Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν ότι η νεοδημιουργηθείσα οδοντόβουρτσα είναι ανθυγιεινή και χρησιμοποιείται για να τη βυθίζει σε βραστό νερό. Στην πραγματικότητα, εξαρτάται από τον τύπο της οδοντόβουρτσας. Αν είναι εξαιρετικά λεπτή υπερ-ελαστική βούρτσα, μπορεί να παραμορφωθεί όταν εκτεθεί σε υψηλή θερμοκρασία, γεγονός που θα επηρεάσει τη διάρκεια ζωής της οδοντόβουρτσας.

Απολυμάνετε την πρόσφατα αγορασμένη οδοντόβουρτσα: Βάλτε μια σωστή ποσότητα αλατιού στο βραστό νερό, περιμένετε να κρυώσει το νερό, βάλτε την οδοντόβουρτσα στο ενυδατικό για περίπου 10 λεπτά ή μπορείτε να το βάλετε στο ξύδι για 5 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.

Δεδομένου ότι το μπάνιο ή το μπάνιο είναι γενικά υγρό, είναι εύκολο να αναπτυχθούν βακτηρίδια μετά τη χρήση της οδοντόβουρτσας. Συνιστάται να προετοιμάσετε 2 οδοντόβουρτσες ανά άτομο ή να χρησιμοποιήσετε μια πρωτότυπη οδοντόβουρτσα (ανταλλακτική κεφαλή βουρτσίσματος) για περιστροφή. Είναι καλύτερο να αποτρέψετε την οδοντόβουρτσα να βρίσκεται μέσα στο σφραγισμένο δοχείο. Εάν η οδοντόβουρτσα του νοικοκυριού συναρμολογηθεί, προσέξτε να μην αφήσετε την κεφαλή της βούρτσας να ακουμπήσει ο ένας τον άλλον για να αποφύγετε τη διασταυρούμενη μόλυνση. Η οδοντόβουρτσα πρέπει να αλλάξει μέχρι τρεις μήνες για να εξασφαλίσει την ικανότητα καθαρισμού της οδοντόβουρτσας. Και η πηγή της ρύπανσης της κεφαλής βούρτσας.

Τα μπάνια και οι τουαλέτες γενικά δεν έχουν παράθυρα και ο ήλιος και ο εξαερισμός είναι κακή και η οδοντόβουρτσα είναι σχεδόν ξηρή. Αυτό το υγρό περιβάλλον παρέχει τις καλύτερες συνθήκες για βακτηριακή αναπαραγωγή. Μια ποικιλία βακτηρίων όπως Candida albicans, Streptococcus hemolyticus, Klebsiella και Staphylococcus μπορεί να αναπαραχθεί σε οδοντόβουρτσες, αρκετή για να προκαλέσει διάφορες ασθένειες. .

Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι καλύτερο για όλους να παρασκευάσουν δύο οδοντόβουρτσες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν το πρωί και το βράδυ. Μετά από 24 ώρες, η οδοντόβουρτσα μπορεί να ξηρανθεί εξ ολοκλήρου στον αέρα για την ελαχιστοποίηση των βακτηριδίων. Αφού βουρτσίζετε τα δόντια σας, καθαρίστε την οδοντόβουρτσα, στεγνώστε την και στη συνέχεια τοποθετήστε το φλιτζάνι με την κεφαλή της βούρτσας προς τα επάνω και τη λαβή προς τα κάτω, έτσι ώστε οι τρίχες να αερίζονται και να στεγνώσουν. Αλλάξτε κάθε τρεις μήνες για να αποφύγετε την ανάπτυξη βακτηριδίων.