Προφυλάξεις για την επιλογή των οδοντόβουρτσες των παιδιών

- Mar 04, 2019-

Επειδή τα δόντια των παιδιών είναι διαφορετικά από τα ενήλικα, πρέπει να επιλέξετε μια ειδική οδοντόβουρτσα για το παιδί σας. Πόσο παλιό είναι το παιδί που χρειάζεται να χρησιμοποιήσει μια οδοντόβουρτσα; Πώς να επιλέξετε τη σωστή οδοντόβουρτσα για τα παιδιά; Ο κατασκευαστής Xiaobian της οδοντόβουρτσας σας προσφέρει μια λεπτομερή κατανόηση:

1. Μαλακή τρίχα: Η ευελιξία της γενικής οδοντόβουρτσας είναι μαλακή, μεσαία και σκληρή. Για να επιλέξετε μια οδοντόβουρτσα για το παιδί σας, πρέπει να είναι μια οδοντόβουρτσα μαλακού νήματος, επειδή τα δόντια και τα ούλα του παιδιού είναι απαλά και εύκολα να τραυματιστούν.

2, μικρό κεφάλι: η κεφαλή οδοντόβουρτσας που επιλέγεται για το παιδί πρέπει να είναι μικρή, μπορεί να κινείται με ευελιξία πάνω και κάτω στο μικρό στόμα του παιδιού, έτσι ώστε κάθε μικρή θέση να μπορεί να βουρτσιστεί.

3, η τραχιά λαβή: το μικρό χέρι του παιδιού δεν είναι ακόμα αρκετά ευέλικτο, η πολύ λεπτή λαβή δεν είναι βολική για το παιδί να πιάσει.

4, Καθαρισμός: Αφού εξαντληθεί η οδοντόβουρτσα, πρέπει να καθαριστεί εγκαίρως, διαφορετικά, μετά από χρήση για μια χρονική περίοδο, θα παραμείνει στην οδοντόβουρτσα μια μεγάλη ποσότητα βακτηριδίων.

5. Ενημέρωση: Η οδοντόβουρτσα συνήθως αντικαθίσταται μία φορά κάθε 3 μήνες. Εάν οι τρίχες κάμπτονται ή αποσπαστούν, αντικαταστήστε την οδοντόβουρτσα αμέσως.

Συμβουλές: Τα παιδιά είναι πολύ μικρά για να φτύνουν την οδοντόκρεμα ή επειδή η γλυκιά γεύση της οδοντόκρεμας των παιδιών μπορεί εύκολα να καταπιεί την οδοντόκρεμα στην κοιλιά και η κατάποση οδοντόπαστας φθορίου μπορεί να προκαλέσει φθορίωση στα παιδιά και τα παιδιά κάτω των 4 ετών δεν περιέχουν φθοριούχο συνιστάται οδοντόκρεμα και πρέπει να χρησιμοποιείται οδοντόκρεμα για παιδιά ή οδοντοστοιχία χωρίς φθόριο.