Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της χρήσης ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας

- Mar 07, 2019-

Προηγουμένως ακριβές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες έχουν γίνει ένα από τα καλύτερα προϊόντα πώλησης για μικρές οικιακές συσκευές λόγω των χαμηλότερων τιμών τα τελευταία χρόνια. Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες μπορούν να ταλαντευτούν γρήγορα για να απομακρύνουν αποτελεσματικά την πλάκα, αλλά οι γιατροί έχουν επισημάνει ότι η ξένη έρευνα έχει διαπιστώσει ότι οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και οι χειροκίνητες οδοντόβουρτσες έχουν το ίδιο αποτέλεσμα καθαρισμού των δοντιών. Τα παραδοσιακά πράγματα δεν είναι αναγκαστικά κατώτερα της υψηλής τεχνολογίας.

Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν μασάζ στα ούλα εκτός από το καθημερινό βούρτσισμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ηλεκτρικά και χειροκίνητα όταν βουρτσίζει τα δόντια και μπορεί να βουρτσίζει τα δόντια και προς τις δύο κατευθύνσεις. Μέσω της ρυθμικής διάτρησης και πίεσης, τα ούλα μπορούν να ενισχύσουν την κυκλοφορία του αίματος και η χρήση φαρμάκων για την ενίσχυση των ούλων είναι καλύτερη για την απορρόφηση φαρμάκων. Έχει καλή θεραπευτική και προληπτική επίδραση στις κοινές οδοντικές παθήσεις όπως η περιοδοντίτιδα, η ουλίτιδα και τα αιμορραγικά ούλα. Χρησιμοποιώντας αυτό το πινέλο μπορείτε να αλλάξετε το συνηθισμένο πλευρικό βούρτσισμα στο διαμήκη βούρτσισμα. Όταν το βούρτσισμα γίνεται με το χέρι, η μέθοδος είναι ίδια με αυτή μιας κανονικής οδοντόβουρτσας.

Η συχνότητα και η ισχύς της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας είναι σταθερές. Επειδή το παιδί δεν μπορεί να συλλάβει τη σωστή μέθοδο χρήσης, είναι εύκολο να βλάψει τα νεαρά ούλα, προκαλώντας ερυθρότητα και πρήξιμο των ούλων και προκαλώντας επίσης σοβαρή φθορά των δοντιών. Zhou Yan, προκαλώντας την πτώση των δοντιών. Επομένως, να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή μιας ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας για παιδιά.