Τεχνικές απαιτήσεις για την παραγωγή τριχών οδοντόβουρτσας

- Mar 05, 2019-

Το βούρτσισμα των δοντιών έχει γίνει μια συνήθεια στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων τα τελευταία χρόνια. Ο σκοπός του βουρτσίσματος των δοντιών είναι να αποφευχθεί η διάβρωση των δοντιών, η περιοδοντίτιδα και η κακή αναπνοή και να μασάζ τα ούλα. Η οδοντόβουρτσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση της πλάκας που συνδέεται με τα δόντια, για την αφαίρεση υπολειμμάτων τροφίμων μεταξύ των δοντιών και για το μασάζ των ούλων. Για τις συνήθεις τρίχες οδοντόβουρτσας, χρησιμοποιούνται κυρίως μονόκλωνα από ομοιόμορφη ρητίνη με κυκλική διατομή.

Για να απομακρυνθεί αποτελεσματικά η επιφάνεια των δοντιών, η επιφάνεια μεταξύ των δοντιών, η επιφάνεια μεταξύ των δοντιών και των ούλων και το υπόλειμμα τροφής πλάκας στην τερηδόνα κλπ., Το σχήμα κοπής της οδοντόβουρτσας είναι σχεδιασμένο να είναι επίπεδο, λοξότμηση, λοξοτομή Κοπή σχήματα όπως κοπή σχήματος, διπλή κοπή σε διαφορετικά ύψη και τα παρόμοια.

Δεδομένου ότι τα μονόκλωστα υλικά που δεν βλάπτουν τα δόντια και τα ούλα και τα οποία μπορούν να απομακρύνουν αποτελεσματικά την πλάκα είναι η καλύτερη επιλογή για οδοντόβουρτσες, οι ρητίνες νάιλον χρησιμοποιούνται συνήθως ως μονόκλωστα υλικά για τις τρίχες, ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί φθαλικό πολυβουτένιο. Ή χρησιμοποιήστε δύο μικτά υλικά.

Το πάχος των τριχών και η σκληρότητα των τριχών περιγράφονται ως "σκληρά", "μέτρια" και "μαλακά". Για την αποτελεσματική αφαίρεση της πλάκας, η οδοντόβουρτσα χρησιμοποιεί τρίχες με την ίδια διάμετρο ή δύο ή περισσότερες διαμέτρους.

Το μήκος των εξωτερικών τριχών είναι κατά προτίμηση μικρότερο από τις άλλες σειρές σειρών 1 έως 3 ή 4 σειρών. Αυτό αφαιρεί αποτελεσματικά την πλάκα στην επιφάνεια μεταξύ των δοντιών ή μεταξύ των δοντιών και των ούλων. Επιπλέον, η εσωτερική σειρά τριχών κόβεται κατά μήκος σε έξι ή περισσότερες συνεχείς επιφάνειες κοπής, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση απομάκρυνσης πλάκας στα δόντια.