Συμβουλές για τη χρήση μιας οδοντόβουρτσας

- Mar 17, 2019-

Η οδοντόβουρτσα είναι απαραίτητη στην καθημερινή μας ζωή. Η επιλογή της οδοντόβουρτσας είναι επίσης πολύ γνωστή. Το υγιές στόμα ξεκινά από την οδοντόβουρτσα. Ποιες είναι οι συνήθεις αισθήσεις της οδοντόβουρτσας;

Είναι καλύτερο για όλους να παρασκευάσουν δύο οδοντόβουρτσες.

Τα μπάνια και οι τουαλέτες γενικά δεν έχουν παράθυρα και ο ήλιος και ο εξαερισμός είναι κακή και η οδοντόβουρτσα είναι σχεδόν ξηρή. Αυτό το υγρό περιβάλλον παρέχει τις καλύτερες συνθήκες για βακτηριακή αναπαραγωγή. Μια ποικιλία βακτηρίων όπως Candida albicans, Streptococcus hemolyticus, Klebsiella και Staphylococcus μπορεί να αναπαραχθεί σε οδοντόβουρτσες, αρκετή για να προκαλέσει διάφορες ασθένειες. .

Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι καλύτερο για όλους να παρασκευάσουν δύο οδοντόβουρτσες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν το πρωί και το βράδυ. Μετά από 24 ώρες, η οδοντόβουρτσα μπορεί να ξηρανθεί εξ ολοκλήρου στον αέρα για την ελαχιστοποίηση των βακτηριδίων. Αφού βουρτσίζετε τα δόντια σας, καθαρίστε την οδοντόβουρτσα, στεγνώστε την και στη συνέχεια τοποθετήστε το φλιτζάνι με την κεφαλή της βούρτσας προς τα επάνω και τη λαβή προς τα κάτω, έτσι ώστε οι τρίχες να αερίζονται και να στεγνώσουν. Αλλάξτε κάθε τρεις μήνες για να αποφύγετε την ανάπτυξη βακτηριδίων.

Νέα φούσκα αλμυρού νερού με οδοντόβουρτσα

Ανησυχώντας για το γεγονός ότι η νεοαποκτηθείσα οδοντόβουρτσα δεν είναι καθαρή, πολλοί άνθρωποι συνηθίζουν να χρησιμοποιούν τη νέα οδοντόβουρτσα με βραστό νερό πριν από την απολύμανση. Η μέθοδος αυτή εξαρτάται επίσης από τον τύπο της οδοντόβουρτσας. Εάν υπάρχουν ορισμένες τρίχες από χημικές ίνες, η υψηλή θερμοκρασία μπορεί να προκαλέσει την παραμόρφωση των τριχών και την επίδραση καθαρισμού της οδοντόβουρτσας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την πρόσφατα αγορασμένη οδοντόβουρτσα; Μπορείτε να δοκιμάσετε τις ακόλουθες μεθόδους: βάλτε μια σωστή ποσότητα αλατιού σε βραστό νερό, στη συνέχεια, βάλτε την οδοντόβουρτσα στο ενυδατικό για 10 λεπτά? ή βυθίστε το σε ξύδι για 5 λεπτά για να εξασφαλίσετε την απολύμανση και την απαλότητα της οδοντόβουρτσας, αποτρέποντας την οδοντόβουρτσα να βλάψει τα ούλα και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει θερμότητα. Ξεπλύνετε το νερό.

Μαλακή τριχωτή ματιά στο άτομο

Οι άνθρωποι αγοράζουν οδοντόβουρτσες και αγαπούν να αγοράζουν μαλακά μαλλιά, φοβούμενοι ότι οι σκληρές οδοντόβουρτσες θα βλάψουν τα ούλα. Στην πραγματικότητα, μαλακό και σκληρό έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, μαλακή hairbrush μπορεί να αφαιρέσει πλάκα στα δόντια, αλλά δεν μπορεί να αφαιρέσει παχιά πλάκα και τον υπολογισμό? ενώ η σκληρή οδοντόβουρτσα, αντίθετα, μπορεί να αφαιρέσει καλύτερα την πλάκα και τον λογισμό, αλλά μπορεί να βλάψει τα ούλα και να φορέσει τα δόντια. Το είδος των τριχών που χρησιμοποιούνται εξαρτάται από την κατάσταση των ούλων του ατόμου. Οι υγιείς άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν μετρίως μέτρια μεσαίου μεγέθους οδοντόβουρτσες. τα ούλα είναι σχετικά εύθραυστα, είναι εύκολο να αιμορραγούν, οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά, οι άνθρωποι με περιοδοντική νόσο, κλπ., είναι καλύτερο να επιλέξουμε μια οδοντόβουρτσα με μαλακές τρίχες. τα δόντια αναπτύσσονται άνισα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κοίλη οδοντόβουρτσα.