Οδοντόβουρτσα μαλακές και σκληρές επιλογές για την επιλογή μαλλιών

- Mar 02, 2019-

Η οδοντόβουρτσα χωρίζεται σε δύο τύπους: μια μαλακή οδοντόβουρτσα και μια σκληρή οδοντόβουρτσα. Η οδοντόβουρτσα μαλακών μαλλιών είναι μαλακή και πολύ λεπτή και η σκληρή οδοντόβουρτσα είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα μαλλιά είναι πιο δύσκολα. Καλό και πολύ αραιό. Μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να χρησιμοποιούν μαλακές οδοντόβουρτσες επειδή είναι πολύ άνετα να βουρτσίζουν και να μην τσιμπούν τα δόντια τους. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν σκληρές οδοντόβουρτσες. Νομίζουν ότι η βούρτσα είναι σχετικά καθαρή. Είναι η μαλακή τρίχα της οδοντόβουρτσας καλή ή σκληρή;

Η οδοντόβουρτσα είναι μαλακή ή τρίχες εξαρτάται από τα δόντια και τα ούλα του ατόμου, κυρίως τα ούλα. Μερικοί άνθρωποι έχουν αιμορραγία των ούλων. Μην χρησιμοποιείτε σκληρά μαλλιά. Επειδή είναι εύκολο να κάνετε τα ούλα να αιμορραγούν, αν και η οδοντόβουρτσα κοιτάζει το βούρτσισμα των δοντιών, η υγεία των ούλων είναι το κλειδί για την υγεία του στόματος, οπότε η επιλογή μαλακών ή τριχών κυμαίνεται από άτομο σε άτομο.

Οι πολύ σκληρές τρίχες μπορούν εύκολα να οδηγήσουν σε ατροφία των ούλων, σφηνοειδή ελαττώματα στο λαιμό των δοντιών, αιμορραγία των ούλων κ.λπ. οι τρίχες είναι πολύ μαλακές για να καθαρίσουν τα δόντια. Επομένως, επιλέξτε μια οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα. Για όσους καπνίζουν ή είναι εύκολο να καταθέσουν λογισμικό, επιλέξτε μια οδοντόβουρτσα μεσαίας σκληρότητας. για ηλικιωμένους ή περιοδοντικούς ασθενείς, χρησιμοποιήστε μια μαλακή οδοντόβουρτσα για την προστασία του περιοδοντικού ιστού. οι τρίχες της οδοντόβουρτσας των παιδιών είναι μαλακότερες από τους ενήλικες και γενικά είναι κατάλληλες μόνο για παιδιά. Τα άκρα των τριχών πρέπει να είναι στρογγυλά και ομαλά, έτσι ώστε η πλάκα να μπορεί να απομακρυνθεί αποτελεσματικά και ο ιστός των ούλων να μπορεί να αποφευχθεί να υποστεί βλάβη. Όταν επιλέγετε, είναι αδύνατο να αντιληφθείτε τη σκληρότητα των τριχών αγγίζοντας το πλαστικό εξωτερικό περίβλημα της οδοντόβουρτσας με το χέρι. Οι πληροφορίες σκληρότητας μπορούν να παρατηρηθούν παρατηρώντας τις τρίχες: οι τρίχες σχηματίζονται άνισα ως μαλακές τρίχες και οι τρίχες είναι διατεταγμένες καθαρά στις τρίχες.