Βούρτσισμα της γλώσσας με μια οδοντόβουρτσα δεν είναι υγιής

- Apr 15, 2019-

Η οδοντόβουρτσα της βούρτσας της γλώσσας διαθέτει μια επαγγελματική μαλακή βούρτσα για επίστρωση γλώσσας και ένα επαγγελματικό οδοντιατρείο. Μπορεί να αφαιρέσει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τα βακτηρίδια που είναι πιθανό να προκαλέσουν κακή αναπνοή στην επιφάνεια της γλώσσας και του εσωτερικού τοιχώματος του στόματος, καθιστώντας την αναπνοή πιό φρέσκια. "Μήπως η γλώσσα και η οδοντόβουρτσα πραγματικά μας βοηθούν να καθαρίσουμε το στόμα μας;"

Η επικάλυψη της γλώσσας σχηματίζεται κατά τη διάρκεια του φυσιολογικού μεταβολισμού του βλεννογόνου της γλώσσας. Η οδοντόβουρτσα της γλώσσας θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή, επειδή η γλώσσα συχνά αποξέεται, είναι εύκολο να διεγείρει τις γεύσεις, να βλάψει τη θηλή της γλώσσας και ακόμη να οδηγήσει σε μούδιασμα της πλάτης της γλώσσας, απώλεια γεύσης, απώλεια όρεξης και άλλα δυσμενείς συνέπειες. Δεύτερον, η παρατήρηση της επικάλυψης της γλώσσας αποτελεί μία από τις σημαντικές μεθόδους ελέγχου της κινεζικής ιατρικής για να «βλέπει, να μυρίζει, να ρωτάει και να κόβει». Εάν έχετε οποιαδήποτε δυσφορία στο σώμα σας, το ξύσιμο της γλώσσας σας θα επηρεάσει τη διάγνωση του γιατρού σας.

Επιπλέον, η χρήση του βουρτσίσματος της γλώσσας για την απομάκρυνση της κακής αναπνοής είναι επίσης ένας τρόπος αντιμετώπισης των συμπτωμάτων. Η στοματική οσμή προκαλείται από διάφορους λόγους, όπως ασθένειες του πεπτικού συστήματος, όπως η εντερίτιδα, η οσμή του στομαχιού που προκαλείται από τις ασθένειες του στομάχου, καθώς και η στοματική οσμή που προκαλείται από ασθένειες που σχετίζονται με το στοματικό περιβάλλον, όπως η φαρυγγίτιδα και η βλάβη των ούλων. Δεν είναι αποτελεσματική η αφαίρεση της οσμής με το βούρτσισμα της γλώσσας. Το χρώμα της επικάλυψης γλώσσας ενός φυσιολογικού ατόμου θα πρέπει να είναι ροζ. Εάν το χρώμα της γλώσσας είναι λευκό, μπορεί να είναι μια εκδήλωση κρύου και ανεπάρκειας. Εάν το χρώμα της γλώσσας είναι κίτρινο και μαύρο, και δείχνει λιπαρό συναίσθημα, μπορεί να είναι μια εκδήλωση φλεγμονής στο σώμα.