Μπορούν οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες να απαγορεύσουν τις παραδοσιακές οδοντόβουρτσες;

- Apr 01, 2019-

Η ταχεία εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας έχει επιφέρει μεταβολές στη ζωή, όπως οι πρώτες βόλτες, τα σύγχρονα ταξίδια οχημάτων και τα ταξίδια αεροσκαφών. Αυτό είναι ένα ταξίδι προς τα εμπρός, και χρειάζονται λιγότερο χρόνο για να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη. . Σήμερα Xiaobian είναι να πούμε ότι η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα μπορεί να αντικαταστήσει την παραδοσιακή οδοντόβουρτσα;

Κάποιοι λένε ότι η παραγωγή ηλεκτρικών οδοντόβουρτσων είναι ειδικά σχεδιασμένη για τεμπέληδες. Στην πραγματικότητα, μπορεί να ειπωθεί ότι μπορεί να ειπωθεί ότι δεν είναι; γιατί είτε πρόκειται για χειροκίνητη οδοντόβουρτσα είτε για ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, μπορεί να καθαρίσει καλά τα δόντια με τη σωστή λειτουργία βουρτσίσματος, αλλά η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα μπορεί να θεωρηθεί προϊόν της εξέλιξης των καιρών. Αρχικά, ο εφευρέτης Philippe-Guy Woog σχεδιάστηκε για ανθρώπους με χέρια και πόδια. Αργότερα, με τη συνεχή βελτίωση της τεχνολογίας, οι άνθρωποι βρήκαν ευκολότερο να καθαρίσουν το στόμα, τον αποτελεσματικότερο καθαρισμό και την καλή προστασία της στοματικής φροντίδας. Ο ρόλος, έτσι ώστε σταδιακά έγινε κοινή.

Πρώτα απ 'όλα, γνωρίζουμε ότι η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα προκαλείται από την ταχεία περιστροφή ή τη δόνηση του πυρήνα του κινητήρα, η οποία αναγκάζει τη κεφαλή της βούρτσας να δημιουργήσει κραδασμούς υψηλής συχνότητας, διαλύει αμέσως την οδοντόκρεμα σε λεπτό αφρό και καθαρίζει βαθιά τα δόντια, που μπορούν εύκολα να ολοκληρώσουν την καθημερινή εργασία στοματικής φροντίδας. Ταυτόχρονα, ο τρόμος των τριχών μπορεί να προάγει την κυκλοφορία του αίματος στην στοματική κοιλότητα και να έχει μια επίδραση μασάζ στον ιστό των ούλων, που είναι επίσης η γοητεία της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας.

Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές οδοντόβουρτσες, το βούρτσισμα των δοντιών βασίζεται σε χειροκίνητο πριόνι για να καθαρίσετε τα δόντια, ακατάλληλη στάση βουρτσίσματος, ανώμαλο βούρτσισμα και υπερβολικό βούρτσισμα. Αυτά θα επηρεάσουν την ποιότητα του βουρτσίσματος και της στοματικής υγείας. Εάν δεν έχετε αποτελεσματικό καθαρισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα προκαλέσει Προφορικά προβλήματα. Επομένως, στην περίπτωση οικονομικής άδειας, συνιστάται να χρησιμοποιείτε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για να καθαρίζετε τα δόντια σας.

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι πολύ καλύτερη από την παραδοσιακή οδοντόβουρτσα όσον αφορά την αξία ή τη λειτουργία της. Η πανέμορφη εμφάνιση είναι σαν ένα έργο τέχνης στο σπίτι. Μια ποικιλία λειτουργιών καθαρισμού δοντιών μπορεί να επιλέξει την πιο άνετη λειτουργία βουρτσίσματος για να καθαρίσει τα δόντια ανάλογα με την προφορική κατάσταση του ατόμου. Απλά ασκείστε πίεση στην επιφάνεια του δοντιού και κρατήστε το 45 ° προς τα εμπρός και πίσω για να καθαρίσετε την επιφάνεια του δοντιού. Η γρήγορη συχνότητα δόνησης μπορεί να παράγει υπερβολική ροή καθαρισμού μέσω της ροής του νερού και να πλύνει τη βαθιά ακαθαρσία του κενού του δοντιού.