Χρειάζεστε πραγματικά μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα;

- Apr 06, 2019-

Οι αποτελεσματικές μέθοδοι βουρτσίσματος πρέπει να τηρούνται καθημερινά. Αν μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα μπορεί να σας βοηθήσει καλύτερα, τότε πάρτε και αγοράστε μία. Αλλά μην πιστεύετε ότι η χρήση μιας ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας είναι καλύτερη από το βούρτσισμα των δοντιών σας. Το κλειδί είναι να χρησιμοποιήσετε τη σωστή μέθοδο βουρτσίσματος. Ποια είναι η σωστή μέθοδος βουρτσίσματος; Πού είναι μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα καλύτερα από μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα; Πώς να επιλέξετε μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα; Είναι απαραίτητο να ξοδέψετε χιλιάδες κομμάτια για να αγοράσετε μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα;

1, ο σκοπός του βουρτσίσματος των δοντιών και η σωστή μέθοδος

Το βούρτσισμα αποσκοπεί κυρίως στην απομάκρυνση των πλακών και των υπολειμμάτων τροφίμων και στη διατήρηση της υγείας των δοντιών και των περιοδοντικών ιστών. Μετά το βούρτσισμα, η πλάκα θα τοποθετηθεί ξανά στην επιφάνεια του δοντιού και θα σχηματιστεί συνεχώς, ειδικά αφού κοιμηθεί το βράδυ, μειώνεται η έκκριση του σάλιου, η απορρόφηση από το στόμα είναι κακή και τα βακτήρια είναι πιθανότερο να αναπτυχθούν. Επομένως, συνιστάται να βουρτσίζετε τα δόντια σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, ειδικά πριν πάτε για ύπνο. Πολύ σημαντικό. Το βούρτσισμα των δοντιών σας, ενώ καθαρίζετε το πίσω μέρος της γλώσσας σας με μια βουρτσάκι της γλώσσας, μπορεί να βελτιώσει τη μυρωδιά του στόματος.

Ανεξάρτητα από την οδοντόβουρτσα που χρησιμοποιείται, η σωστή μέθοδος βουρτσίσματος είναι το κλειδί για την υγεία του στόματος. Η μέθοδος Bass είναι αποτελεσματική στην αφαίρεση της πλάκας. Μέθοδος γραφικής παστερίωσης:

Παπανικολάο

Το μέγεθος της κεφαλής της βούρτσας πρέπει να είναι τέτοιο ώστε η κεφαλή της βούρτσας να μπορεί να φθάσει στην εγκάρσια τομή κάθε δοντιού. Η Οδοντιατρική Εταιρεία συνιστά να βουρτσίζετε τα δόντια σας για τουλάχιστον δύο έως τρία λεπτά. Γενικά, υπάρχουν 28 μαθήματα ανά άτομο (εκτός από 4 δόντια σοφίας), κάθε δόντι έχει 2-3 πρόσωπα και κάθε πρόσωπο πρέπει να βουρτσίζεται για περίπου 2 δευτερόλεπτα. Χρειάζονται συνολικά δύο με τρία λεπτά. Αφού βουρτσίζετε τα δόντια σας, η κεφαλή της βούρτσας θα χρωματίζεται με πολλά βακτήρια και κατάλοιπα τροφίμων. Ξεπλύνετε αμέσως και το βάζετε σε καλά αεριζόμενο μέρος για να στεγνώσει. Προκειμένου να αποφευχθεί η απόκρυψη των βακτηρίων από την οδοντόβουρτσα, η κεφαλή της βούρτσας συνήθως αντικαθίσταται κάθε τρεις μήνες περίπου. Οι τρίχες κάμπτονται ή πέφτουν, προκαλώντας βλάβη στους μαλακούς και σκληρούς ιστούς του στόματος και πρέπει να αντικατασταθούν αμέσως.