Ποιοτική μέθοδος αναγνώρισης της οδοντόβουρτσας ξενοδοχείου;

- Apr 18, 2019-

Πολλοί αγοραστές ξενοδοχείων συχνά αγνοούν τους κινδύνους ποιότητας των αναλώσιμων ξενοδοχείων λόγω της αξίας των προϊόντων ή των δεδομένων των προϊόντων. Στην επιφάνεια, η συνολική αξία των αναλώσιμων προϊόντων του ξενοδοχείου ή από τον προϋπολογισμό προμηθειών του ξενοδοχείου θεωρείται ότι είναι ένα χαστούκι στο πρόσωπο, αλλά ακόμη και ένα προϊόν με καλή φήμη έχει πολύ σημαντική αξία προϊόντος. Επειδή αυτά τα προϊόντα είναι ένα must-have για το ξενοδοχείο. Ως ένα από τα απαραίτητα προϊόντα σε αναλώσιμα ξενοδοχείων, είναι μια οδοντόβουρτσα. Παρόλο που η οδοντόβουρτσα που χρησιμοποιείται στο ξενοδοχείο είναι διαθέσιμη, η οδοντόβουρτσα που χρησιμοποιείται σε πολλά ξενοδοχεία με αστέρι έχει φτάσει στο αστικό πρότυπο, ακόμη και πέρα από αυτό. Στη συνέχεια, ως αγοραστής ξενοδοχείων, πώς να προσδιορίσετε την ποιότητα των οδοντόβουρτσων μίας χρήσης, πώς μπορούμε να κάνουμε τους πελάτες ασφαλείς και ασφαλείς;

Στην πραγματικότητα, τα κύρια συστατικά της οδοντόβουρτσας είναι οι τρίχες και η λαβή. Προς το παρόν, οι κύριες χρήσιμες τρίχες οδοντόβουρτσας που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά χωρίζονται κυρίως σε: στέλεχος, ακονισμένο σύρμα, νάιλον σύρμα, σύρμα DuPont. Η ποιότητα του προϊόντος είναι το χειρότερο από το στέλεχος και η ακμή είναι η πιο κοινή στην αγορά μίας χρήσης για ξενοδοχεία. Το Nylon και το DuPont είναι τα πρότυπα των σούπερ μάρκετ και των ξενοδοχείων υψηλής τεχνολογίας. Ο λόγος για τον οποίο οι μεταξωτές τρίχες γίνονται οι χειρότερες τρίχες οδοντόβουρτσας στην αγορά είναι ότι η απαλότητα δεν είναι καλή, η σκληρότητα είναι πολύ κακή, η παραμόρφωση είναι εύκολη και τα ούλα έχουν υποστεί βλάβη.

Ωστόσο, είναι δύσκολο να γίνει διάκριση του υλικού των τριχών από το γυμνό μάτι. Μπορούμε να διακρίνουμε ένα τέτοιο χαρακτηριστικό που οι τρίχες εύκολα παραμορφώνονται. Τρίψτε την οδοντόβουρτσα για να βουρτσίζετε τα μαλλιά. Εάν οι τρίχες δεν μπορούν να αποκατασταθούν στην όρθια θέση, τότε η οδοντόβουρτσα είναι οι τρίχες. Συγκριτικά, επειδή η τιμή του καλωδίου χειρισμού είναι διαφορετική από εκείνη των άλλων τριών τριχών, οι κατασκευαστές ή οι αντιπρόσωποι με υποπληρωμές στην αγορά βρίσκονται ακόμη σε συνεχή ροή.

IMG_5197