Πώς να χρησιμοποιήσετε την οδοντόβουρτσα Σελήνη;

- Apr 10, 2019-

Η οδοντόβουρτσα φεγγαριού είναι διαφορετική από μια κανονική οδοντόβουρτσα. Οι μητέρες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες στο κρύο νερό κατά τη διάρκεια του τοκετού, επομένως δεν πρέπει να μπορούν να ακολουθούν τον συνήθη τρόπο κατά τον καθαρισμό και την προστασία των δοντιών τους.

1. Οδοντόβουρτσα με ζεστή φούσκα νερού

Πριν η μητέρα βουρτσίζει τα δόντια της, απορροφούν την οδοντόβουρτσα σε ζεστό νερό μέχρι να μαλακώσουν οι τρίχες. Είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιείτε κανονική οδοντόβουρτσα νάιλον, διαφορετικά θα προκαλέσει εύκολα βλάβη στα δόντια και τα ούλα.

2. Μασάζ τα ούλα περισσότερο από 3 ημέρες μετά την παράδοση

Σε γενικές γραμμές, η μητέρα μπορεί να μασήσει ήδη τα ούλα εντός τριών ημερών από την παραγωγή. Η μητέρα μπορεί να επωφεληθεί πλήρως από την ευελιξία της γλώσσας και να την αφήσει να μασήσει γύρω από τα ούλα. Μπορείτε επίσης να πλύνετε απαλά το στόμα σας με το δάχτυλό σας με το δάχτυλό σας, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε τους μύες σας, να ενισχύσετε τα ούλα σας και να αποτρέψετε τη χαλάρωση των δοντιών σας.

3. Οι κινήσεις βουρτσίσματος είναι απαλές

Το βούρτσισμα μετά τον τοκετό δεν είναι το ίδιο με το βούρτσισμα των δοντιών σας. Πάντα να δίνετε προσοχή στη δύναμη και να κάνετε την κίνηση όσο πιο απαλή γίνεται. Μετά από όλα, είναι τα δικά σας δόντια, μην χρησιμοποιείτε πάρα πολύ δύναμη, διαφορετικά είναι επιρρεπής σε αιμορραγία των ούλων.

4. Προσέξτε να βουρτσίζετε τα δόντια σας για να προστατεύετε τα δόντια σας

Είναι πολύ απαραίτητο να βουρτσίζετε τα δόντια σας μετά την παράδοση. Επίσης, είναι καλύτερο να βουρτσίζετε τα δόντια σας μετά από να σηκωθείτε το πρωί και πριν πάτε για ύπνο τη νύχτα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε γαργάλημα μετά την κατανάλωση κολλώδους φαγητού. Μην τρώτε τίποτα άλλο μετά το βούρτσισμα των δοντιών σας, ειδικά το γλυκό φαγητό.