Είναι μια μαλακή οδοντόβουρτσα ή μια σκληρή οδοντόβουρτσα καλή;

- Apr 04, 2019-

Όταν επιλέγετε μια οδοντόβουρτσα στο σούπερ μάρκετ, βλέπετε πάντα την επιχειρηματική προπαγάνδα "σούπερ μαλακές τρίχες, xxx". Πολλοί άνθρωποι προτιμούν επίσης να χρησιμοποιούν μαλακές οδοντόβουρτσες. Είναι μια οδοντόβουρτσα με μαλακή τρίχα ή μια οδοντόβουρτσα με σκληρή τρίχα;

Είτε πρόκειται για τρίχες, μαλακά μαλλιά ή μεσαία μαλλιά, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ καλού και κακού.

Οι καταναλωτές οδοντόβουρτσας πρέπει να επιλέξουν μια οδοντόβουρτσα με βάση τη δική τους κατάσταση και προτιμήσεις. Διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές απαιτήσεις σχετικά με την σκληρότητα των οδοντόβουρτσες. Δεν είναι κατάλληλο για άτομα με καλή στοματική υγεία να επιλέγουν ειδικές μαλακές οδοντόβουρτσες. Επειδή οι σύγχρονοι άνθρωποι έχουν γρήγορο ρυθμό ζωής, ο χρόνος βούρτσισμα είναι συνήθως μικρός. Χρησιμοποιώντας μια σκληρή οδοντόβουρτσα, είναι εύκολο να τοποθετήσετε δόντια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Καθαρίστε και καθαρίστε. Για μερικούς ανθρώπους, όπως παιδιά, ηλικιωμένους ή άτομα με στοματικές παθήσεις, όπως περιοδοντική νόσο και αλλεργία των δοντιών, οι τρίχες είναι εύκολο να βλάψουν τα ούλα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε μια μαλακή οδοντόβουρτσα.

Κανένας δεν είναι ο θυμός. κρατήστε τα δόντια σας καθαρά, λευκά και φρέσκα, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής σας, όλα από το πρωί πλένουμε τα δόντια μας. Λέγεται ότι αν πρόκειται για μια παραδοσιακή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα ή μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, εφ 'όσον μπορεί να κατακτηθεί η σωστή μέθοδος βουρτσίσματος, μπορεί να επιτευχθεί η επίδραση του καθαρισμού των δοντιών, αλλά στην πραγματικότητα η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα έχει ένα πλεονέκτημα επειδή η μηχανική η λειτουργία λειτουργίας είναι πάντα μεγαλύτερη από τη χειροκίνητη λειτουργία και η ποιότητα είναι ασύγκριτη. .