Είναι η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα αξίζει να σημειωθεί;

- Apr 05, 2019-

Σήμερα, οι άνθρωποι δίνουν όλο και περισσότερη προσοχή στην στοματική υγιεινή. Εκτός από τον τακτικό οδοντικό καθαρισμό, δίνουν επίσης προσοχή στην επιλογή των οδοντόβουρτσων, από τις συνήθεις χειρουργικές οδοντόβουρτσες μέχρι τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες. Όσο για την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, η αξία δεν αξίζει να ξεκινήσει, ας Xiaobian σας δώσει αργά ένα μήνυμα.

Οι ηλεκτρικοί κατασκευαστές οδοντόβουρτσας χωρίζονται κυρίως σε δύο κατηγορίες, σύμφωνα με την αρχή λειτουργίας τους για να διακρίνουν, διαφορετικές ηλεκτρικές μέθοδοι είναι διαφορετικές ταξινομήσεις. Προς το παρόν, οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες χωρίζονται κυρίως σε δύο κατηγορίες: περιστροφικές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και ηχητικές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες.

Υπάρχουν τρεις τρόποι μετακίνησης της κεφαλής βουρτσών ενός κατασκευαστή ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας: ο ένας είναι μια παλινδρομική γραμμική κίνηση της κεφαλής της βούρτσας, η άλλη μια περιστροφική κίνηση και ένα πλήρες σύνολο ηλεκτρικών οδοντόβουρτσων που έχουν και τους δύο τύπους κεφαλών βουρτσών. Οι τρίχες της κεφαλής οδοντόβουρτσας είναι κατασκευασμένες από μαλακές πλαστικές ίνες και τα άκρα των μαλλιών μεταποιούνται σε σφαιρικό σχήμα, το οποίο δεν βλάπτει τα δόντια και τα ούλα και δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα βουρτσίσματος.

Όχι μόνο μπορεί να καθαριστεί κάθε δόντι, αλλά και τα ούλα μπορούν να μαζευτούν. Υπάρχουν ισχυροί και αδύναμοι διακόπτες λειτουργίας μετατροπής στη λαβή της οδοντόβουρτσας και η ταχύτητα κίνησης της κεφαλής βούρτσας μπορεί να επιλεγεί ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες.