Μικρή κοινή αίσθηση της χρήσης οδοντόβουρτσας

- Apr 03, 2019-

Έχετε παρατηρήσει ποτέ τη δική σας οδοντόβουρτσα; Πόσο καιρό έχει χρησιμοποιηθεί η οδοντόβουρτσα σας; Η οδοντόβουρτσα είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την προστασία της στοματικής υγείας, αλλά πολλοί άνθρωποι δίνουν λίγη προσοχή στην προστασία και τη χρήση της οδοντόβουρτσας. Μερικές φορές οι τρίχες έχουν πέσει και πέσουν, αλλά εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται, πράγμα που μπορεί εύκολα να προκαλέσει βλάβη στο στόμα. Ως εκ τούτου, όλοι πρέπει να έχουν μια ορισμένη κατανόηση της γνώσης της υγείας των οδοντόβουρτσες, προκειμένου να επιστρέψουν σε ένα υγιές περιβάλλον.

Μετά από κάθε χρήση της οδοντόβουρτσας, ξεπλύνετε την οδοντόβουρτσα και αφαιρέστε όσο το δυνατόν περισσότερο την υγρασία. Τοποθετήστε το κεφάλι της οδοντόβουρτσας στο στόμιο κύπελλο και δώστε προσοχή στον τόπο όπου αερίζεται το ηλιακό φως και μακριά από το νεροχύτη και την τουαλέτα. Στεγνώστε και λάβετε ηλιακό φως για αποστείρωση.

Δύο έως τρεις οδοντόβουρτσες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικά για να παρατείνουν τον χρόνο στεγνώματος της οδοντόβουρτσας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για άτομα με ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα. Η περιστροφή μπορεί επίσης να διατηρήσει την ελαστικότητα των τριχών.

Οι οδοντόβουρτσες που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά χρησιμοποιούνται για 2 έως 3 μήνες και οι τρίχες κάμπτονται. Οι καμπύλες τρίχες όχι μόνο δεν καθαρίζουν εύκολα τα υπολείμματα τροφής στα δόντια, αλλά και γρατζουνίζουν τα ούλα. Επιπλέον, είναι εύκολο να διατηρήσετε βακτήρια στην κεφαλή της οδοντόβουρτσας που έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, συνιστάται γενικά η αντικατάσταση της οδοντόβουρτσας κάθε 2 έως 3 μήνες. Αλλά οι άνθρωποι που βουρτσίζουν τα δόντια τους 3 φορές την ημέρα ή που τους αρέσει να βουρτσίζουν τα δόντια τους με ζεστό νερό, οι τρίχες φορούν ταχύτερα και η οδοντόβουρτσα πρέπει να αλλάζεται μία φορά το μήνα.

Αν έχετε κρύο ή άλλη λοιμώδη νόσο, είναι καλύτερο να το αντικαταστήσετε με μια νέα οδοντόβουρτσα. Πριν χρησιμοποιήσετε μια νέα οδοντόβουρτσα, θα πρέπει να είναι ζεστό σε ζεστό νερό για να μαλακώσει τις τρίχες και να αποστειρωθεί.