Ποια είναι η αιτία της οδοντόβουρτσας μαλακά και σκληρά;

- Mar 31, 2019-

Οι τρίχες στα σούπερ μάρκετ έχουν μαλακές τρίχες και τις τρίχες. Οι καταναλωτές συνήθως δεν γνωρίζουν πώς να επιλέξετε το σωστό τρίχες. Γενικά, χρησιμοποιούν τις διαφημίσεις εμφάνιση ή μια επιχείρηση να αποφασίσετε να αγοράσετε οδοντόβουρτσες. Έτσι ποια είναι η αιτία των μαλακών και σκληρών τριχών; Είναι διαφορετικό, το υλικό ή τι άλλους λόγους.

Hexi σας ενημερώνει ότι την σκληρότητα της τις τρίχες της οδοντόβουρτσας καθορίζεται γενικά από το πάχος των τριχών. Η διάμετρος της τρύπας συνηθισμένο οδοντόβουρτσα είναι περίπου 1,6 mm, εμφύτευση τριχών συνήθως έχουν διάμετρο από 0,10-0.25 mm και τον αριθμό των τριχών ανά τρύπα είναι μεταξύ 10-20. Όσο λεπτότερο είναι οι τρίχες, το περισσότερο ο αριθμός των τριχών. πολλοί. Το πιο λεπτό οι τρίχες, το μαλακότερο είναι. Έτσι, όταν επιλέγουν μια μαλακή οδοντόβουρτσα, παρακαλούμε δείτε τη διάμετρο καλωδίων της οδοντόβουρτσας αναφέρεται στη συσκευασία. Όσο μικρότερη η διάμετρος καλωδίων, το μαλακότερο είναι. Ωστόσο, πάρα πολύ λεπτή οδοντόβουρτσα μαλλιά δεν είναι πολύ καλή, έτσι είναι ήδη το μαλακότερο τρίχες στην αγορά όταν είναι 0.1mm.

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι η γενιά του ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες είναι ειδικά σχεδιασμένη για τους τεμπέληδες. Στην πραγματικότητα, μπορούμε να πούμε ότι μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι? Επειδή αν είναι μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα ή μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, μπορεί να καθαρίσει τα δόντια καλά στη σωστή βούρτσισμα λειτουργία, αλλά η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα μπορεί να ειπωθεί για να είναι το προϊόν της ανάπτυξης των καιρών. Κατά την πρώτη, εφευρέτη του Philippe-Guy Woog έχει σχεδιαστεί για τους ανθρώπους με τα χέρια και τα πόδια. Αργότερα, με τη συνεχή βελτίωση της τεχνολογίας, βρήκαν το ευκολότερο να καθαρίσει το στόμα, πιο αποτελεσματικό καθαρισμό και καλή προστασία για στοματική φροντίδα. Ο ρόλος, έτσι σταδιακά έγινε κοινή.