Τι είδος οδοντόβουρτσας χρειάζεται η γυναίκα τον μήνα;

- Apr 09, 2019-

Η οδοντόβουρτσα μήνας αναφέρεται σε μια ειδική οδοντόβουρτσα ειδικά κατασκευασμένη για γυναίκες εγκλεισμού. Το υλικό του είναι μαλακότερο από τις τακτικές οδοντόβουρτσες και περιέχει περισσότερες πρώτες ύλες για τη φροντίδα των δοντιών και την στοματική υγιεινή. Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της οδοντόβουρτσας φεγγάρι και πώς να χρησιμοποιήσετε την οδοντόβουρτσα φεγγαριού;

Πλεονεκτήματα της οδοντόβουρτσας φεγγαριού

1. Προστατεύστε τα ούλα

Το υλικό του είναι μαλακότερο από τις συνηθισμένες οδοντόβουρτσες. Είναι κατασκευασμένο από βαμβακερό ύφασμα και υγιεινή γάζα. Οι πρόσθετες πρώτες ύλες είναι καλύτερες από τις συνήθεις οδοντόβουρτσες, όπως το VC, το δυόσμο και το δυόσμο, που μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες να καθαρίσουν την στοματική υγιεινή και να προστατεύσουν την υγεία των ούλων.

2. την ανάκτηση του σώματος

Μετά την παραγωγή, η μητρική πληγή δεν έχει πλήρως θεραπευθεί, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ταλαιπωρία. Το πλεονέκτημα της οδοντόβουρτσας φεγγάρι είναι ότι μπορεί να λύσει το πρόβλημα βούρτσισμα ταυτόχρονα. Δεν χρειάζεται να πάτε στην πισίνα για να αποφύγετε το πρόβλημα του κρύου νερού, έτσι ώστε η μητέρα να μπορεί να ξεκουραστεί περισσότερο φυσικά και να υποχωρήσει, μειώνοντας το περιττό πρόβλημα.

3. Βολικό και απλό

Το κύριο υλικό είναι το ιατρικό σφουγγάρι, το οποίο έχει το πλεονέκτημα ότι η νέα μητέρα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ούτε οδοντόπαστα ούτε κρύο νερό, εφ 'όσον μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ξηρή βούρτσα. Δεν παρέχει μόνο ασφαλή και υγιεινή στοματική φροντίδα για τη μητέρα, αλλά είναι επίσης βολική και απλή στη χρήση.