Τι είδους οδοντόβουρτσα πρέπει να επιλέξω κατά την αλλαγή των δοντιών;

- Apr 11, 2019-

Το βούρτσισμα των δοντιών σας δεν είναι μόνο θέμα για τους ενήλικες, αλλά και για τα παιδιά. Θεωρητικά, τα παιδιά πρέπει να βουρτσίζουν τα δόντια τους από τα πρώτα φυλλοβόλα δόντια, αλλά το στόμα των παιδιών είναι πολύ λεπτό. Εάν η οδοντόβουρτσα δεν είναι καλά επιλεγμένη, είναι εύκολο να βλάψετε τα δόντια και το στόμα του παιδιού. Πώς να επιλέξετε τις οδοντόβουρτσες των παιδιών κάθε μέρα;

1, δώστε προσοχή στο μέγεθος της κεφαλής οδοντόβουρτσας

Όλοι γνωρίζουν ότι οι οδοντόβουρτσες των παιδιών είναι φυσικά μικρότερες από τις οδοντόβουρτσες ενηλίκων. Συγκεκριμένα, το μέγεθος της κεφαλής της βούρτσας πρέπει να είναι σύμφωνο με την ηλικία, αποφεύγοντας πολύ μεγάλο και πολύ μικρό για να αποδυναμώσει το αποτέλεσμα βουρτσίσματος. Γενικά, η κεφαλή οδοντόβουρτσας που χρησιμοποιείται από παιδιά 0-2 ετών δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 15mm, τα 2-6 ετών δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερα από 19mm και τα 6-12 ετών δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερα από 22mm.

2, σύμφωνα με τα δόντια στην φροντίδα μακροχρόνιας κατάτμησης

Τα δόντια των παιδιών χωρίζονται σε δύο στάδια, τη φυλλοειδή περίοδο και την περίοδο αλλαγής των δοντιών. Λόγω των διαφορετικών αναγκών της νοσηλείας, οι απαιτήσεις για οδοντόβουρτσες είναι φυσικά διαφορετικές, γι 'αυτό οι γονείς θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε αυτό όταν επιλέγουν τις οδοντόβουρτσες των παιδιών. Οι παιδικές σειρές προστατευτικών οδοντόβουρτσων υψηλής ποιότητας στην αγορά χωρίζονται σε 3-6 ετών φυλλοβόλα περιποίηση και φροντίδα αντικατάστασης δοντιών ηλικίας 6-12 ετών, που παρέχει στους γονείς περισσότερες επιλογές.

3, επιλέξτε μια οδοντόβουρτσα μαλακής βούρτσας

Τα δόντια των παιδιών δεν είναι τόσο καλές όσο οι ενήλικες σε όλες τις πτυχές. Είναι πολύ ευαίσθητα και εύθραυστα και χρειάζονται απαλή φροντίδα. Ως εκ τούτου, οι τρίχες οδοντόβουρτσες που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μαλακές ώστε να μην βλάπτουν τα δόντια. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε ειδικές σειρές ειδικών οδοντόβουρτσων υψηλών προδιαγραφών, κατά προτίμηση εισαγόμενες εξαιρετικά λεπτές μαλακές τρίχες, διάμετρος άκρου ≤0,01 mm, καθαρίστε απαλά το στόμα, φροντίζετε προσεκτικά τα μωρά φυλλοβόλα δόντια και μόνιμη υγεία των δοντιών.

4, επιλέξτε μια ασφαλή και φιλική προς το περιβάλλον οδοντόβουρτσα

Προκειμένου να μην προκαλείται ρύπανση στο περιβάλλον, αλλά και για την στοματική υγιεινή των παιδιών, επιλέγουμε οδοντόβουρτσες, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να επιλέξουμε υλικά και την προστασία του περιβάλλοντος. Η κορυφαία ειδική σειρά παιδικών οδοντόβουρτσων που αναφέρεται παραπάνω είναι υλικό φιλικό προς το περιβάλλον και φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, το οποίο είναι πολύ ασφαλές και υγιές.

5, πάρτε μια καλή οδοντόβουρτσα

Οι οδοντόβουρτσες των παιδιών δίνουν επίσης προσοχή στην εμφάνιση, επειδή κάθε μικρή λεπτομέρεια μπορεί να γίνει ο λόγος για τον οποίο το μωρό αρνείται να βουρτσίζει τα δόντια, έτσι ώστε να μην τα χρησιμοποιήσετε ως δικαιολογία για να μην βουρτσίζετε τα δόντια τους. υψηλότερη οδοντόβουρτσα για παιδιά. Η οδοντόβουρτσα είναι καλή, τα παιδιά προτιμούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους ~