Γιατί επιλέγετε μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα;

- Apr 07, 2019-

Με την αυξανόμενη έμφαση στην στοματική υγιεινή στη σύγχρονη κοινωνία και την αυξανόμενη δημοτικότητα της γνώσης για το καθαρισμό από το στόμα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να αγοράζουν ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες. Φυσικά, μερικές από αυτές αγοράζονται λόγω της σχετικά χαμηλής προσπάθειας τέτοιων οδοντόβουρτσων. Αλλά τι γίνεται με την ιστορία πίσω από την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και πώς να το πάρει και να το χρησιμοποιήσει;

Γιατί να αγοράσετε μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα;

Σε σύγκριση με τη συνηθισμένη οδοντόβουρτσα, αυτή η οδοντόβουρτσα έχει πυρήνα κινητήρα που μπορεί να περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα. Η παρουσία της κίνησης μπορεί να αναγκάσει την κεφαλή της βούρτσας να δημιουργήσει μια δόνηση πολύ υψηλής συχνότητας, έτσι ώστε η οδοντόκρεμα στην οδοντόβουρτσα να μπορεί να αποσυντεθεί, επιτρέποντάς της έτσι. Εισάγετε βαθιές ραφές των δοντιών. Ταυτόχρονα, όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας, η δόνηση των τριχών μπορεί να προάγει τη ροή του αίματος στο στόμα και να διαδραματίσει έναν ευεργετικό ρόλο στα ούλα.

Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες είναι δημοφιλείς επειδή έχουν πολλά πλεονεκτήματα που οι παραδοσιακές οδοντόβουρτσες δεν έχουν.

1, έχει ισχυρή ικανότητα καθαρισμού

Για τις παραδοσιακές οδοντόβουρτσες, ανεξάρτητα από το πόσες φορές είναι βουρτσισμένες, δεν υπάρχει τρόπος να λυθεί τελείως το πρόβλημα της πλάκας και ο τρόπος με τον οποίο πολλοί άνθρωποι βουρτσίζουν τα δόντια τους δεν είναι καθόλου. Οι ειδικοί είπαν ότι έπρεπε να βουρτσίσουν για τρία λεπτά. Απλά το τρίβουμε δύο φορές και τελειώνουμε τη μάχη. Το καθαριστικό αποτέλεσμα της οδοντόβουρτσας φυσικά έκανε έκπτωση. Αλλά με μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα καθαρά δόντια σας. Οι επιστήμονες έχουν πειραματικά αποδείξει ότι μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα αφαιρεί το ένα τρίτο της πλάκας από μια συμβατική οδοντόβουρτσα.

2, μπορεί να φέρει τους ανθρώπους μια άνετη εμπειρία

Επειδή συχνά δεν δίνουμε προσοχή στο εάν η μέθοδος βούρτσας είναι σωστή ή όχι, κάθε φορά που γράφετε για να λύσουμε τη μάχη, έτσι συνήθως χρησιμοποιούμε την εσφαλμένη μέθοδο βουρτσίσματος. Δεν του δώσαμε μεγάλη προσοχή σε συνηθισμένες εποχές και απλώς θρηνούσαμε όταν τα δόντια ήταν πραγματικά εκτός λειτουργίας. Ειδικά τα ούλα, τα οποία υποφέρουν περισσότερο από τη λανθασμένη μέθοδο βούρτσισμα.