Κινητό Λεύκανση των δοντιών Μηχανή Λάμπα

Κινητό Λεύκανση των δοντιών Μηχανή Λάμπα
Λευκή κεντρική μονάδα X1PC
Συσπειρωτήρας στόματος X1PC
Μάσκα στόματος X20PCS
Goggles X2PCS
Τοποθετήστε το εργαλείο X 1set
Εγχειρίδιο χρήστη X 1PC

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος:

Το Mobile Lung Whitening Machine Lamp χρησιμοποιεί υψηλής τεχνολογίας σχεδιασμό, κατάλληλο για οδοντιατρική, αίθουσα ομορφιάς και άλλα ιδρύματα που χρησιμοποιούν. Παρέχει εναλλαγή πηγής φωτός, έλεγχο μικρο-υπολογιστή, ρύθμιση χρόνου και μπορεί να ρυθμίσει τον κατάλληλο φωτισμό και χρόνο σύμφωνα με τα δόντια, που είναι αποτελεσματικό και βολικό.

Είναι σχεδιασμένο σε σταθερή, ευέλικτη και βολική εμφάνιση. Μπορεί να προσφέρει καλύτερο αποτέλεσμα λεύκανσης. Πρόκειται για μια επαγγελματική λευκαντική κρύα μπλε λάμπα με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες για τη διατήρηση της άνεσης των ασθενών. Είναι εξοπλισμένο με προηγμένη λειτουργική διεπαφή, η οποία είναι εξαιρετικά βολική και εύκολη στη χρήση, κατάλληλη για κάθε οδοντίατρο ή αισθητικό. Ο πίνακας χειρισμού σχεδιάζεται με φυσικά πλήκτρα. Η κατανομή των πλήκτρων λειτουργίας είναι λογική, το σημείο είναι σαφές και εύκολο να κατανοηθεί. Ο εξοπλισμός υιοθετεί εισαγόμενες χάντρες λαμπτήρων με μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο πίνακας ελέγχου των φωτεινών κυμάτων με οθόνη LCD παραπάνω έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλικός προς το χρήστη. Το μπλε φως με μήκος 430-490 nm μπορεί να ακτινοβολεί αποτελεσματικά όλα τα μέρη των δοντιών, να καταλύει την αντίδραση των παραγόντων λεύκανσης με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα και να επιτυγχάνει βαθιά λεύκανση.

Επιπλέον, αυτή η λάμπα μηχανής λεύκανσης των δοντιών Mobile είναι ασφαλής στη χρήση και έχει αξιοσημείωτο αποτέλεσμα. Με λευκαντικά, γυαλιά και άλλα απαραίτητα εργαλεία, διαβάστε τις οδηγίες για λεπτομέρειες.


Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

● Το μηχάνημα λεύκανσης δοντιών είναι μια συσκευή ψύξης που μπορεί να εκπέμπει συγκεκριμένο μήκος κύματος, το φως ακτινοβολεί ένα ειδικό λευκαντικό που εφαρμόζεται στην επιφάνεια των δοντιών έτσι ώστε τα δόντια να λεύκανται.

● Έξυπνη αυτόματη επιλογή ισχύος: 100 έως 240 Volts AC 50/60 Hz για παγκόσμια χρήση.

● Συνδυασμός υψηλής ισχύος μπλε led

● Υψηλής απόδοσης σχεδιασμός σωλήνων χήνας, ρυθμίστε τη γωνία τυχαία, βολικό για χρήση.

● Κάλυμμα μίας χρήσης, που εμποδίζει τη διασταυρούμενη μόλυνση, καθαρό και βολικό, αφήστε τον ασθενή να αισθανθεί ανακουφισμένος. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τον απαιτούμενο χρόνο ανάλογα με την επιθυμητή θεραπεία.

● Λειτουργία ρύθμισης υπέρυθρου τηλεχειριστηρίου υψηλής ευαισθησίας, υψηλής ταχύτητας πολλαπλών τόξων σύστημα λεύκανσης δοντιών. Και μικρός σχεδιασμός μεγέθους βάσης, πολύ κατάλληλη χρήση στην οδοντιατρική κλινική.


Προσδιορισμός:

Πηγή φωτός: 4 μπλε 5W μπλε LEDS;

Φάσμα εξόδου: 430nm ~ 490nm;

Τάση: AC 100 ~ 240 V 50 ~ 60 Hz 1.2A

Ένταση φωτός: 2500mW / cm²


-LED Συστήματα λεύκανσης LED είναι:

Λευκή κεντρική μονάδα X1PC

Συσπειρωτήρας στόματος X1PC

Μάσκα στόματος X20PCS

Goggles X2PCS

Τοποθετήστε το εργαλείο X 1set

Εγχειρίδιο χρήστη X 1PC

Καλώδιο τροφοδοσίας * 1 (θα μπορούσαμε να προσφέρουμε καλώδιο τροφοδοσίας ΗΠΑ, Ευρώπης,


Κοστούμι για:

1.Εξαιρετικό αποχρωματισμό των δοντιών (επηρεάζεται από τον καφέ, τον καπνό, τη σάλτσα, το τσάι, τα τρόφιμα κ.λπ.)

2.Η εσωτερική αποχρωματισμός των δοντιών (π.χ. χρώση με άχρωμη φθορίωση ή τετρακυκλίνη)

3. Γενετικά κίτρινα δόντια

4. Άλλη αιτία αποχρωματισμού των δοντιών

5.Όλοι οι άνθρωποι που θέλουν ένα πιο λευκό και λαμπερό χαμόγελο

Hot Tags: κινητή λάμπα λεύκανσης των δοντιών, προσαρμοσμένη, χονδρική, έκπτωση, δωρεάν δείγμα

Εξεταστική

You Might Also Like