Φορητά οδοντιατρικά δόντια λεύκανση LED φως

Το κίτρινο των δοντιών είναι ένα ατυχές γεγονός της γήρανσης, επιταχύνθηκε από διάφορους παράγοντες του τρόπου ζωής, όπως το κάπνισμα και το ποτό. Πολλοί άνθρωποι γυρίζουν τώρα σε μεθόδους λεύκανσης δοντιών για να αποκαταστήσουν τα μαργαριτάρια τους. Λάμπα λέιζερ LED λεύκανση δοντιών έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Pro - σειρά λευκαντικών δοντιών Μοντέλο ελαφριάς μεταξόνιας.

Αυτό το μπλε LED επιτάχυνσης φως χρησιμοποιείται για να ενισχύσει την επίδραση της λεύκανσης gel κατά τη διάρκεια των λεύκανση δοντιών θεραπείες.

Είναι επίσης γνωστή ως «λεύκανση κατά τη χειρουργική επέμβαση» και «λευκαντική δύναμη», που περιλαμβάνει συμπυκνωμένα πηκτώματα που εφαρμόζονται απευθείας στα δόντια πριν επιταχυνθεί η λεύκανση τους χρησιμοποιώντας λέιζερ ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, φως. Η διαδικασία θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε περίπου 40 λεπτά και θα δείτε τα αποτελέσματα αμέσως!


Χαρακτηριστικά:

- Η λυχνία LED έρχεται πλήρης στη θήκη αλουμινίου της για εύκολη μεταφορά

- Το μεταξόνιο αποσυνδέεται μέσα σε λίγα λεπτά

- Εύκολο στην ανάγνωση και χρήση του πίνακα ελέγχου

- Η κομψή θήκη από αλουμίνιο προστατεύει και μεταφέρει όλα τα μέρη του φωτός κατά τη μεταφορά

- Δύο ζευγάρια γυαλιά ασφαλείας περιλαμβάνονται


Προσδιορισμός:

Εύρος μήκους κύματος: 390 ~ 490nm

Τάση: 100-240V, 50 ~ 60Hz

Αριθμός λαμπτήρων LED: 12 τεμάχια

Ισχύς: 12W ~ 36W

Χρώμα: Μαύρο / Λευκό

Συσκευασία: Θήκη από αλουμίνιο (πιο βολικό)

Διάρκεια ζωής οδήγησης:> 50.000 ώρες

Υλικό: Αλλουδινά


Συχνές ερωτήσεις:

1.Μπορεί η λεύκανση των δοντιών να πάρει μόνο μία φορά;

Απάντηση: Για τους περισσότερους ανθρώπους, μια ενιαία θεραπεία μπορεί να επιτύχει ικανοποιητικά αποτελέσματα. Για άτομα με βαθιά χρώση των δοντιών απαιτούνται περισσότερες από μία θεραπευτικές αγωγές. Με βάση την τελευταία λεύκανση, μπορεί επίσης να βελτιωθεί σε κάποιο βαθμό.

2. Κάνει το λεύκανση κρύου φωτός;

Απάντηση: Γενικά, η διαδικασία λεύκανσης με κρύο δόντι του τοίχου δεν θα προκαλέσει πόνο. Μόνο λίγοι άνθρωποι μπορεί να έχουν μικρή δυσφορία μετά τη θεραπεία, η οποία μπορεί να εξαφανιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα ζεστά ή κρύα ποτά πρέπει να αποφεύγονται εντός 24 ωρών μετά τη θεραπεία.

3.Ποιες είναι οι ανεπάρκειες της λεύκανσης των δοντιών;

Απάντηση: Η λεύκανση με κρύο φως επικαλύπτεται με γέλη στα δόντια από το κρύο φως. Η γέλη μπορεί να αποχρωματίσει τα δόντια. Έτσι, στην πραγματικότητα, η λεύκανση με κρύο φως εξακολουθεί να γίνεται μέσω λεύκανσης φαρμάκων για να λευκαίνουν τα δόντια. Το λέιζερ είναι μόνο ένα βοηθητικό εργαλείο για τη βελτίωση της ταχύτητας αποχρωματισμού των ναρκωτικών. Κατά τη διαδικασία της λειτουργίας, τα δόντια αισθάνονται πιο επώδυνα. Ακριβώς επειδή οι λευκαντικοί παράγοντες βλάπτουν το σμάλτο στην επιφάνεια των δοντιών και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα αλλεργίας οδοντίνης (ψυχρή αντίδραση) ή ακόμη και θραυσμάτων των δοντιών.

4.Δεν έχουν λεύκανση δοντιών με ψυχρό φως;

Απάντηση: Η λεύκανση κρύου φωτός είναι μια εισαγόμενη τεχνολογία λεύκανσης. Αυτή η τεχνολογία μπορεί όχι μόνο να αφαιρέσει τις κλίμακες και τις πέτρες στις ρωγμές των δοντιών, αλλά και να απομακρύνει τις αποθέσεις χρωματισμού στην επιφάνεια των δοντιών. Η λεύκανση κρύου φωτός μπορεί επίσης να εισέλθει στο βαθύ στρώμα των δοντιών για να επιτύχει το αποτέλεσμα του αποχρωματισμού και της λεύκανσης. Σήμερα, η λεύκανση με κρύο φως είναι ένας ειδικός παράγοντας λεύκανσης που εφαρμόζεται στα δόντια από το κρύο φως, γεγονός που καθιστά κίτρινα δόντια φωτεινά και λευκά. Η διαδικασία λεύκανσης του κρύου φωτός είναι απλή, χωρίς επαφή με το στόμα, στη διαδικασία της οδοντικής ομορφιάς, οι πελάτες δεν αισθάνονται πόνο, δεν προκαλούν παρενέργειες, δεν βλάπτουν τα ευαίσθητα ούλα και ο χρόνος λεύκανσης είναι σύντομος, ώρα.

Hot Tags: φορητά οδοντικά δόντια λεύκανσης LED φως, εξατομικευμένες, χονδρική, έκπτωση, δωρεάν δείγμα

Εξεταστική

You Might Also Like