Λάμπα λεύκανσης δοντιών

Η λάμπα λεύκανσης των δοντιών που χρησιμοποιεί το φως LED ή αυτό που ονομάζεται τεχνολογία μπλε φωτός, θεωρείται κλινικά ασφαλής και αποτελεσματική εναλλακτική λύση. Χρησιμοποιούνται οι μπλε φωτοεκπομπές (LED). Όταν το LED έπληξε το υπεροξείδιο του υδρογόνου, το υπεροξείδιο του καρβαμιδίου ή το μηδενικό υπεροξείδιο, επιταχύνει τη διαδικασία διάσπασης των ελεύθερων ριζών που αφαιρεί τις πλάκες και τους βαθιούς λεκέδες, γεγονός που οδηγεί στη λεύκανση των δοντιών.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος:

Το όργανο λυχνίας λεύκανσης δοντιών είναι ένα είδος συσκευής φωτισμού που μπορεί να εκπέμπει ένα συγκεκριμένο μήκος κύματος. Το φως ακτινοβολεί ένα ειδικό πήκτωμα λεύκανσης, το οποίο επικαλύπτει την επιφάνεια των δοντιών για να τα λευκαίνει. Ο σχεδιασμός του σωλήνα χήνας το κάνει να επιτυγχάνει αυθαίρετη προσαρμογή γωνίας. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση και είναι φορητό με βάση το σχέδιο του τροχού. Η οθόνη LED που εμφανίζει όλες τις πληροφορίες καθιστά απλές όλες τις λειτουργίες. Το βάθρο είναι μικρού μεγέθους και κατάλληλο για χρήση σε οδοντιατρικές κλινικές.

Η λεύκανση των δοντιών με LED κρύο φως είναι η τελευταία τεχνολογία λεύκανσης δοντιών. Ο τελευταίος επιταχυντής λεύκανσης δοντιών με κρύο φως μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια σε έντονο μπλε φως. Το δροσερό μπλε φως ενεργοποιεί το πήκτωμα λεύκανσης και οξειδώνει τη χρωστική των δοντιών μέσω του σωλήνα οδοντίνης στο συντομότερο χρονικό διάστημα όχι μόνο αφαιρεί την εναπόθεση χρωστικής στην επιφάνεια των δοντιών αλλά εισέρχεται επίσης στο βαθύ στρώμα των δοντιών για να επιτευχθεί ο αποχρωματισμός αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα τα δόντια να αλλάζουν σε ένα λαμπερό λευκό χρώμα στο εξωτερικό και στο εσωτερικό.

Αυτό το σύστημα λυχνιών λεύκανσης δοντιών είναι μια ευέλικτη ολοκληρωμένη μηχανή λεύκανσης δοντιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το τμήμα οδοντιατρικής στο νοσοκομείο, την οδοντιατρική κλινική, το ινστιτούτο ομορφιάς, τη σχολική διδασκαλία ή το προσωπικό για λεύκανση των δοντιών κ.α. Είναι κατάλληλο για οδοντική φθορίωση, τετρακυκλίνη, χρώση, υποπλασία σμάλτου, τερηδόνα, νεκρά δόντια πολτού.


Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

1.Αποτελεσματικό σχεδιασμό σωλήνα χήνας, εύκολο στη ρύθμιση γωνίας, εύκολο στη χρήση.

2.Ο πίνακας ψηφιακής οθόνης προσφέρει περισσότερο έλεγχο και ρύθμιση για εφαρμογές λεύκανσης.

3.Four εξόδου ισχύος, ο χρόνος ρύθμισης μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με διαφορετικές προτιμήσεις, και το κουμπί ρύθμισης ώρας είναι από 5 έως 30 λεπτά.

4.Five τρόποι φωτισμού ροής, 100%, 80%, 60%, 40%, κουμπί αφής και προβολή του κεφαλιού.

5.4 Μπλε, 2 κόκκινα LED, δίνοντας στα δόντια σας λεύκανση μεγαλύτερης φροντίδας και καλύτερο αποτέλεσμα.


Προδιαγραφές προϊόντων:

Πηγή φωτός: Μπλε φως 4-5W; Κόκκινο φως 2-3W

Μήκος κύματος εξόδου: Μπλε φως 430nm-490nm

Κόκκινο φως: 620nm-640nm

Τάση: AC100-240 V 50-60Hz 1.2 A

Καθαρό βάρος: 5,5kg

Μεικτό βάρος: 7,5kg

Μέγεθος συσκευασίας: 570 * 610 * 180MM

Λίστα συσκευασίας: Led Lamp * 1; Καλώδιο ρεύματος * 1; Γυαλί * 2; Θήκη * 20; Συσπειρωτήρας στόματος * 1; Εγχειρίδιο χρήσης * 1


Πώς να παρατείνετε το αποτέλεσμα λεύκανσης των δοντιών σας

ΕΝΑ


Καθαρίστε τα δόντια σας τακτικά

Η λεύκανση των δοντιών δεν μπορεί να αντικαταστήσει την καλή στοματική υγιεινή. Είναι σημαντικό να βουρτσίζετε καλά και να τα βάζετε δύο φορές την ημέρα. Αυτό αφαιρεί τα υπολείμματα τροφίμων που επηρεάζουν τα δόντια και εμποδίζουν τη συσσώρευση πέτρας, τα οποία και τα δύο προκαλούν αποχρωματισμό.


Κόψε το κάπνισμα

Το περιεχόμενο των τσιγάρων θα κιτρίνισμα των δοντιών σας πολύ πιο γρήγορα από το συνηθισμένο. Η αφαίρεση τους από τις καθημερινές σας συνήθειες θα επιμηκύνει το χρόνο λεύκανσης.


Αποφύγετε ορισμένα τρόφιμα και ποτά

Τρόφιμα όπως κάρυ, σάλτσα ντομάτας, γλυκά και ακόμη και μούρα μπορεί να προκαλέσουν σημαντική χρώση των δοντιών σας. Τα ποτά είναι επίσης οι ένοχοι, ιδίως ο καφές, το τσάι και το κόκκινο κρασί.


Πιείτε μέσα από ένα άχυρο

Εάν πρόκειται να πίνετε ποτά που λεκιάζουν τα δόντια όπως τα ανθρακούχα ποτά, επιλέξτε να πιείτε μέσα από ένα άχυρο το οποίο θα ελαχιστοποιήσει την επαφή με τα δόντια σας.

Hot Tags: φανός λεύκανσης δοντιών, προσαρμοσμένη, χονδρική, έκπτωση, δωρεάν δείγμα

Εξεταστική

You Might Also Like