Λεύκανση δοντιών LED επιταχυντή φωτός

Η λεύκανση των δοντιών με κρύο φως είναι μετά την πλήρη επικάλυψη των δοντιών με πηκτή λεύκανσης δοντιών (όπως το υπεροξείδιο του υδρογόνου, το υπεροξείδιο του καρβαμιδίου ή το μη υπεροξείδιο), ολόκληρο το δόντι ακτινοβολείται μία φορά, έτσι μειώνει σημαντικά το χρόνο λεύκανσης. Χρειάζονται μόνο 30 λεπτά για να λευκαίνουν γρήγορα ολόκληρα τα δόντια. Ο χρόνος λεύκανσης είναι σύντομος, το αίσθημα χαλαρώνει και το φαινόμενο λεύκανσης είναι προφανές. Η διαδικασία της λεύκανσης των δοντιών με το κρύο φως διαρκεί μόνο λίγα λεπτά χωρίς διέγερση ή παρενέργειες. Η επίδραση της λεύκανσης των δοντιών με το κρύο φως μπορεί να διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, αναγνωρίζεται ως η πλέον αποτελεσματική και ασφαλής τεχνολογία οδοντικής αποχρωματισμού στις μέρες μας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Η τεχνολογία μπλε φωτός ή η λεύκανση των δοντιών LED είναι ένας ασφαλέστερος, αποτελεσματικός τρόπος για να λευκαίνετε τα δόντια σας, ειδικά εάν θέλετε να έχετε αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα που μπορούν να διαρκέσουν πολλά χρόνια. Η λεύκανση των δοντιών σας βοηθά να κάνετε τη ζωή πιο εύκολη και ευχάριστη.


Χαρακτηριστικά προϊόντων:

✅ 【ΜΗΧΑΝΗ ΞΥΠΝΕΥΣΗΣ ΟΦΘΑΛΜΩΝ】 Η συσκευή λεύκανσης δοντιών είναι μια συσκευή ψύξης που μπορεί να εκπέμπει συγκεκριμένο μήκος κύματος, το φως ακτινοβολεί ένα ειδικό λευκαντικό που εφαρμόζεται στην επιφάνεια των δοντιών έτσι ώστε τα δόντια να λεύκανται. Υψηλής απόδοσης τοίχο που συνδέονται με ολισθαίνουσα δομική σχεδίαση, ρυθμίστε γωνία ελεύθερα και βολικό στη χρήση.

✅ 【SMART AUTO-SELECT POWER】 Με 100 έως 240 Volts AC.50 / 60 Hz για παγκόσμια χρήση. Υψηλής ταχύτητας πολυ-τόξο λεύκανση δοντιών σύστημα. Νέο μοναδικό ημικυκλικό σχεδιασμό κεφαλής, και οι δύο καμάρες ασπρισμένο ταυτόχρονα.

✅ 【ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΟΘΟΝΗΣ】 Ο πίνακας ψηφιακής απεικόνισης παρέχει περισσότερο έλεγχο και προσαρμογή σε σχέση με την εφαρμογή λεύκανσης. Μια πολυλειτουργική ηλεκτρονική οθόνη αφής υψηλής ευαισθησίας εμφανίζει όλες τις πληροφορίες

✅ 【ΑΣΦΑΛΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ】 Ενσωματωμένο μανδύα μιας χρήσης, αποτρέποντας τη διασταυρούμενη μόλυνση, αφήστε τον ασθενή να αισθάνεται ανακουφισμένος. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τον απαιτούμενο χρόνο σύμφωνα με την επιθυμητή θεραπεία, το μηχάνημα θα μεταβεί αυτόματα μετά από 60 δευτερόλεπτα εάν δεν λειτουργεί.


Τρεις φάσεις φωτισμού

☑ Το μπλε φως είναι για την επιτάχυνση της αποσύνθεσης της γέλης. Το κανονικό τζελ λεύκανσης στην αγορά χρησιμοποιεί το μπλε φως.

☑ Μωβ φως, μερικά από τα ειδικά λευκαντικά δοντιών gel χρειάζονται το μωβ φως. Εάν το πήκτωμα δεν ζητά το πορφυρό φως, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε το μωβ φως.

☑ Το κόκκινο φως μπορεί να αυξήσει τη δραστηριότητα των κυττάρων, να προωθήσει τον μεταβολισμό των κυττάρων, να επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος, να εξαλείψει την επίδραση της φλεγμονής της θεραπείας. Μετά την τελική λεύκανση, εάν οι επισκέπτες αισθάνονται την αίσθηση του πόνου, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κόκκινο φως για 10 ~ 15 λεπτά, Εάν δεν υπάρχει πόνος, δεν χρειάζεται ακτινοβόληση.


▶ Προδιαγραφές στοιχείων

Τύπος στοιχείων: Μηχανή λεύκανσης δοντιών

Είσοδος: AC100-240, 50 / 60HZ

Μήκος κύματος: 460-490nm

Ισχύς: LED 40 watts 8pc


Συχνές ερωτήσεις:

1.Ποιά είδη δοντιών είναι κατάλληλα για κρύα λεύκανση;

Απάντηση: Στην πραγματικότητα, όλοι όσοι θέλουν να έχουν λευκά δόντια μπορούν να απολαύσουν την εκπληκτική επίδραση της θεραπείας με λευκή λεύκανση δοντιών SUNUP. Αυτά περιλαμβάνουν γενικά εξωγενή χρωματισμένα δόντια (καφέ, λεκέδες από τσάι, εναποθέσεις καπνού), μέτρια και ήπια δόντια τετρακυκλίνης, οδοντική φθορίωση, επαγόμενα από φάρμακα δόντια αποχρωματισμού και κληρονομικά κίτρινα δόντια.

2.Πώς μπορεί τα λευκά δόντια να λευκαίνουν μετά από τη λεύκανση του κρύου φωτός;

Απάντηση: Τα κλινικά πειράματα δείχνουν ότι η επίδραση της τεχνολογίας λεύκανσης των δοντιών μπορεί να βελτιωθεί κατά 5-14 επίπεδα χρώματος VITA. Η επίδραση του καθενός εξαρτάται από το χρώμα των αρχικών δοντιών και των προσωπικών συνθηκών, και τελικά θα έχετε ένα λαμπρό λευκό δόντι.

3.Πώς μπορεί να διαρκέσει η λεύκανση;

Απάντηση: Η διάρκεια της κατακράτησης ποικίλλει ανάλογα με τις διατροφικές συνήθειες και την οδοντιατρική δομή. Διαρκεί συνήθως περίπου δύο χρόνια.

4.Πώς είναι διαφορετική από την άλλη λεύκανση;

Απάντηση: Αυτή η τεχνολογία προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πλεονέκτημά του είναι ότι μπορεί να επιτύχει άμεσα την λεύκανση, χωρίς παρενέργειες, χωρίς βλάβη στα δόντια, το αποτέλεσμα λεύκανσης είναι το καλύτερο.

5. Πόσο καιρό διαρκεί η διαδικασία λεύκανσης;

Απάντηση: Όσο 30 - 40 λεπτά, η βαφή δοντιών έχει καταστραφεί μαγεία τα χρόνια. Παίρνει τον ίδιο ή μικρότερο χρόνο με ένα κούρεμα, μανικιούρ ή απογευματινό τσάι.

Hot Tags: λεύκανση δοντιών LED επιταχυντή φως, προσαρμοσμένη, χονδρική, έκπτωση, δωρεάν δείγμα

Εξεταστική

You Might Also Like