Ακουστική λυχνία λεύκανσης δοντιών

Τα καλύτερα οδοντικά λευκαντικά LED φως με υψηλή απόδοση και καμία βλάβη στα δόντια. Δουλεύει μαζί με έναν παράγοντα λεύκανσης των δοντιών. Το φως δεν θα αλλάξει το χρώμα των δοντιών σας εάν χρησιμοποιηθεί μόνο του. Εν τούτοις, δρα ως καταλύτης για την επιτάχυνση των αντιδράσεων όταν χρησιμοποιείται με έναν παράγοντα λεύκανσης. Ο παράγοντας είναι συνήθως το υπεροξείδιο του υδρογόνου ή το υπεροξείδιο του καρβαμιδίου, τα οποία είναι και τα δύο δραστικά συστατικά.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Η λεύκανση των δοντιών LED είναι μια νέα προηγμένη τεχνολογία λεύκανσης των δοντιών και είναι απολύτως ασφαλής, διότι σε αντίθεση με κάποια άλλη λάμπα λεύκανσης στην αγορά, δεν εκπέμπει βλαβερές ακτίνες UV. Αντίθετα, το φως λειτουργεί σε ένα στενό εύρος μήκους κύματος από το απαλό μπλε φάσμα και είναι απολύτως ασφαλές για τα δόντια, τα ούλα και το δέρμα.

Η λάμπα λεύκανσης αποτελείται από αρκετά ειδικά προηγμένα LED που παράγουν ακριβή έξοδο στο μπλε-πράσινο φάσμα των 460-490 νανόμετρων, το οποίο είναι το πιο αποτελεσματικό εύρος.


Χαρακτηριστικά :

● 1.Οι υψηλής απόδοσης τοίχοι συνδέονται με ολισθαίνουσα δομική σχεδίαση, ρυθμίζουν τη γωνία ελεύθερα και βολικά για χρήση.

● 2.Περισσότερες λειτουργικές ηλεκτρονικές οθόνες αφής υψηλής ευαισθησίας 5 ιντσών, εύκολη λειτουργία Τέσσερις επιλογές εξόδου φωτεινής πηγής: μπλε, κόκκινο, μπλε + κόκκινο + μοβ, μπλε + μοβ. Με επιλογή τριών σταδίων εξόδου, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μια διαφορετική ισχύ ανάλογα με την κατάσταση του ασθενούς

● 3.Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τον απαιτούμενο χρόνο σύμφωνα με την επιθυμητή θεραπεία, η χρονική ρύθμιση κυμαίνεται από 1 έως 30 λεπτά.

● 4.Η λειτουργία μέτρησης χρόνου εργασίας, έρχεται με ηλεκτρονική κλειδαριά, ο χρόνος εργασίας μπορεί να καθαριστεί από την κλειδαριά για τον χρήστη.

● 5.Σε περίπτωση μη λειτουργίας, το μηχάνημα θα πάει σε αυτόματη κατάσταση ύπνου μετά από 60 δευτερόλεπτα. Κλειστός μανδύας μίας χρήσης, αποτρέποντας τη διασταυρούμενη μόλυνση, καθαρό και βολικό, αφήστε τον ασθενή να αισθανθεί ανακούφιση.


Προσδιορισμός προϊόντος:

Ευρύ φάσμα 430nm-490nm (μπλε φως)
620nm-640nm (κόκκινο φως)
380nm-400nm (μοβ φως)
Τάση AC: 100V-240V
Πηγή φωτός 4-5W / pc (μπλε φως)
2-3W / pc (κόκκινο φως)
1W / pc (μοβ φως)
Μεικτό βάρος 10kg
Συνολικό μήκος βραχίονα 90cm
Συνολικό ύψος 120cm


Αξεσουάρ:

Καλώδιο τροφοδοσίας: 1pc (μήκος: 2m)

Goggle: 2 ζεύγη

Θήκη: 20 τεμ

Αναρρόφηση στόματος: 1 κουτί

Εγχειρίδιο χρήστη: 1pc


Λειτουργία

1.Whitening

Το κουμπί "Έναρξη" ξεκινά τη διαδικασία λεύκανσης δοντιών. Καθώς οι λυχνίες λευκού χρώματος είναι ενεργοποιημένες, ο χρονοδιακόπτης της οθόνης LCD θα ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση.

2. Ρυθμίστε το χρόνο

Η προεπιλεγμένη διάρκεια λεύκανσης είναι 15 λεπτά, περνάει από τις διαθέσιμες διάρκειες πατώντας το κουμπί "ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ", κάθε πίεση θα προσθέσει 1 λεπτό και το μέγιστο είναι 30 λεπτά.

3.Pause

Σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας λεύκανσης, ο χρήστης θα μπορεί να παύσει τη διαδικασία ανά πάσα στιγμή πατώντας το κουμπί "Παύση".

Hot Tags: οθόνη αφής μάσκα λεύκανση δοντιών, προσαρμοσμένη, χονδρική, έκπτωση, δωρεάν δείγμα

Εξεταστική

You Might Also Like