Δόντια λεύκανσης σκόνης

Είναι ένα φυσικό προϊόν. Λευκά τα δόντια σας εντελώς και φυσικά. Ειδικά για άτομα με μαύρα δόντια και κίτρινα δόντια που προκαλούνται από το κάπνισμα, την κατανάλωση τσαγιού, τον καφέ και το κρασί, αφαιρέστε την ταρταρία και την ιδιόρρυθμη μυρωδιά, αφήνοντας το στόμα σας καθαρό και φρέσκο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πλεονέκτημα:

1. Θα μπορούσε να αφαιρέσει τους λεκέδες που προέκυψαν από το κάπνισμα και το τσάι με πιο αποτελεσματικό τρόπο και να κάνει τα δόντια σας λευκά και λαμπερά.

2.Η μοναδική φόρμουλα θα μπορούσε να λευκώσει τα δόντια σε βάθος, να αποτρέψει τους λεκέδες των δοντιών από το σχηματισμό και πάλι, και να διατηρήσει το φαινόμενο του Ατλαντικού για μεγάλο χρονικό διάστημα.

3.Με την λεύκανση των δοντιών, η φόρμουλα θα μπορούσε να αποτρέψει την προσθήκη νέας χρωματικής χρωστικής στα δόντια σας, ώστε να εξασφαλιστεί το υγιές και σίγουρο χαμόγελο σας.

4.Η εξαιρετική παγωμένη και δροσερή γεύση θα μπορούσε να αφαιρέσει την κακή αναπνοή, να αποτρέψει την οδοντική πλάκα και να σας προσφέρει φρέσκια γεύση.


Ε & Α:

1.Πώς καιρό μαθαίνω τα δόντια μου;

Βουρτσίστε απαλά για 2 λεπτά, για επιπλέον ισχύ λεύκανσης μπορείτε να το αφήσετε στο στόμα σας για άλλα λίγα λεπτά πριν ξεπλύνετε καλά.

2.Τα παιδιά μου το χρησιμοποιούν;

Ναι, το Warpaint είναι ασφαλές για παιδιά όλων των ηλικιών. Σε ποια ηλικία ξεκινούν είναι στη διακριτική ευχέρεια των γονέων τους.

3. Έχω πολύ ευαίσθητα δόντια / ούλα, μπορώ να τα χρησιμοποιήσω;

Ναι, το Warpaint δεν είναι ερεθιστικό, χρησιμοποιήστε μια μαλακή οδοντόβουρτσα.

Τα συστατικά WARPAINT είναι όλα φυσικά, μερικά οργανικά. Σε σύγκριση με μια κανονική οδοντόκρεμα ή ένα προϊόν λεύκανσης δοντιών που είναι γεμάτο από χημικά WARPAINT είναι η ασφαλέστερη εναλλακτική λύση. Παρόλα αυτά, όταν είστε έγκυος, συνιστούμε να συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας σας, μόνο για την ειρήνη σας.

Hot Tags: δόντια λεύκανση σκόνη άνθρακα, εξατομικευμένες, χονδρική, έκπτωση, δωρεάν δείγμα

Εξεταστική

You Might Also Like