Ενεργοποιημένες λωρίδες λεύκανσης άνθρακα

Ενεργοποιημένες λωρίδες λεύκανσης άνθρακα
Μη υπεροξείδιο και υδρογόνο 6%
Χρησιμοποιώντας λεύκες λεύκανσης δοντιών μόνο μία φορά την ημέρα για 30 λεπτά αυξάνει το χαμόγελό σας πιο λευκό στο επόμενο επίπεδο. Η προηγμένη τεχνολογία σφράγισης βοηθάει το καλούπι ταινιών στο μοναδικό σχήμα των δοντιών σας και επίσης να απομακρύνεται καθαρά και εύκολα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομέρειες προιόντος:

1) Υψηλής ποιότητας πηκτής λεύκανσης υπόσχονται τα λευκαντικά αποτελέσματα

2) 6% HP και μη PEROXIDE για την επιλογή σας

3) Τα λευκαντικά αποτελέσματα μέσα σε 30 λεπτά

4) 2 τεμάχια σε 1 θήκη, 14 θήκες σε 1 κουτί, το σύνολο είναι 28pcs.

5) Πακέτο OEM είναι διαθέσιμο.

Περιγραφή προϊόντος:

Οι λωρίδες λεύκανσης με ενεργό άνθρακα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και οικονομικά αποδοτικά προϊόντα λεύκανσης δοντιών. Ο ενεργός άνθρακας διεισδύει στην επιφάνεια των δοντιών και απορροφά το κιτρινωπό χρώμα από τα δόντια σας και αποκαλύπτει το πρωτότυπο χρώμα των δοντιών για να επιτύχει το φυσικό αποτέλεσμα λεύκανσης.

Αυτές οι λωρίδες λεύκανσης μπορούν να αφαιρέσουν τους λεκέδες στην επιφάνεια των δοντιών, με αποτέλεσμα να λεύκανουν και να λαμπρύνουν το χαμόγελό σας. Αυτά τα ειδικά επιλεγμένα συστατικά και οι προσεκτικά διαμορφωμένες λωρίδες μπορούν να αφαιρέσουν απαλά και αποτελεσματικά τους λεκέδες. Είναι 100% χωρίς υπεροξείδιο ή φθόριο, δεν βλάπτουν την υγεία των ούλων και δεν βλάπτουν το σμάλτο ή προκαλούν ευαισθησία. Και μπορείτε να ξεχάσετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία, καθώς οι λωρίδες λεύκανσης δοντιών είναι εξαιρετικά εύχρηστες.

Οι ταινίες λεύκανσης με ενεργό άνθρακα είναι κατάλληλες για την απομάκρυνση των οδοντικών λεκέδων και των αποχρωματισμών που προκαλούνται από το κάπνισμα ή την κατανάλωση τσαγιού, καφέ, ζαχαρούχων ποτών, κόκκινου κρασιού κλπ.


Πώς να χρησιμοποιήσετε;

Βήμα 1 --- Ανοίξτε

Αφαιρέστε τη μεμβράνη με στεγνά χέρια και ξεκολλήστε από την επένδυση.

Βήμα 2 --- Εφαρμογή

Κοιτάζοντας σε έναν καθρέφτη, τοποθετήστε την κάτω ταινία εφαρμόζοντας κολλώδη γέλη πλευρά ενάντια στα δόντια σας. Γραμμή με άκρη της τσίχλας και εφαρμόστε απαλή πίεση στα δόντια. Φράξτε την εναπομείνασα λωρίδα πίσω από το δόντι για να κρατήσετε στη θέση του. Επαναλάβετε με την άνω ταινία.

Βήμα 3 --- Αποκαλύψτε

Μετά από 30 λεπτά, αφαιρέστε την ταινία και πετάξτε την με ασφάλεια.


Κοστούμι για:

1.Εξαιρετικό αποχρωματισμό των δοντιών (επηρεάζεται από τον καφέ, τον καπνό, τη σάλτσα, το τσάι, τα τρόφιμα κ.λπ.)

2.Η εσωτερική αποχρωματισμός των δοντιών

3. Γενετικά κίτρινα δόντια

4. Άλλη αιτία αποχρωματισμού των δοντιών

5.Όλοι οι άνθρωποι που θέλουν ένα πιο λευκό και λαμπερό χαμόγελο


Πακέτο:

OEM είναι ευπρόσδεκτη!


Σχετικά με εμάς:

Zhengzhou Sunup Technology Co, Ε.Π.Ε.

Επαγγελματικά προϊόντα λεύκανσης δοντιών, με δικό τους εργοστάσιο, απολαμβάνουν μεγάλη φήμη στη βιομηχανία λεύκανσης δοντιών.

Τα κύρια προϊόντα μας είναι: λεύκανση δοντιών πένας, λεύκανση δοντιών gel, λεύκανση δοντιών κιτ και λεύκανση δοντιών μηχάνημα. Όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA.

Έχουμε πολλούς πελάτες από διαφορετικές χώρες. Έχουμε παράσχει με επιτυχία προϊόντα λεύκανσης δοντιών για γνωστά εμπορικά σήματα. Καλώς ήρθατε στην υπηρεσία OEM! Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το ειδικό σας γεύμα με το προσωπικό σας λογότυπο. Απλά πρέπει να μας πείτε τι πιστεύετε. Μπορούμε να το κάνουμε ελεύθερα για εσάς.


Hot Tags: ενεργοποιημένες λωρίδες λεύκανσης άνθρακα, προσαρμοσμένες, χονδρική, έκπτωση, δωρεάν δείγμα

Εξεταστική

You Might Also Like